«Το τέλος της καριέρας μου πλησιάζει»: Ο Ρονάλντο απολαμβάνει κάθε μέρα, κάθε παιχνίδι
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
AP Photo/Peter MorrisonΤα 970 γκολ της καριέρας του έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με τη νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Αχλί με 2-0, με τον ίδιο να δηλώνει πως καθώς πλησιάζει στο τέλος της ενεργού του δράσης «απολαμβάνει κάθε μέρα, κάθε παιχνίδι».
«Συνεχίζω να παίζω όχι μόνο για αυτή τη γενιά, αλλά και για την προηγούμενη και την επόμενη» δήλωσε μιλώντας στο CanalGoatBr.
«Το απολαμβάνω μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι, χρόνο με το χρόνο, ακόμα και τώρα, καθώς πλησιάζω στο τέλος της καριέρας μου. Αυτό είναι γεγονός» ανέφερε ο άσος του ποδοσφαίρου.
Από τις πρώτες του μέρες στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι τις περιόδους που έσπασαν ρεκόρ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Γιουβέντους, ο βετεράνος επιθετικός φαίνεται να είναι ικανοποιημένος με την κληρονομιά που αφήνει πίσω του για την επόμενη γενιά.
Αναλογιζόμενος την πορεία του, ο Ρονάλντο δηλώνει αποφασισμένος να τελειώσει με ανεβασμένους ρυθμούς. «Η καριέρα μου ήταν λαμπρή και θέλω να συνεχίσω έτσι. Την απολαμβάνω ακόμα, συνεχίζω να σκοράρω... αλλά πάνω απ' όλα, έχει να κάνει με τη νίκη. Και θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε το πρωτάθλημα» τόνισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε ρόλο «έκπληξη» για την τελευταία ταινία Fast & Furious ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Βαλένθια - ΠΑΟ 105-107: Δεύτερη νίκη στην Ισπανία και «άνθισε τριφύλλι» για το Final Four της Αθήνας (vid)
00:01
Καταργεί τους δασμούς στο σκωτσέζικο ουίσκι ο Ντόναλντ Τραμπ: «Προς τιμήν του βασιλιά Καρόλου»
23:57
ΟΠΕΚΕΠΕ - Αραμπατζή για Προανακριτική από ΠΑΣΟΚ: «Αίολη και ανυπόστατη η εμπλοκή του ονόματός μου»
23:48
Το Κίεβο ζητά διευκρινίσεις από τις ΗΠΑ σχετικά με την πρόταση της Ρωσίας για κατάπαυση του πυρός
23:48