ΣΠΟΡ

Χάνει το ντέρμπι των αιωνίων ο Μπεργκ

Χάνει το ντέρμπι των αιωνίων ο Μπεργκ
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

ΟΙ ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν τις χθεσινοβραδυνές εκτιμήσεις και ο Μάρκους Μπεργκ δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό καθώς έχει υποστεί θλάση.

Παρότι ο βοηθός του Αντρέα Στραματσιόνι έκανε λόγο στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν έχει κάτι σοβαρό ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού, λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ μετέφερε ότι ο Μπεργκ δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο ματς με τον Ολυμπιακό την Κυριακή.

Οι σημερινές ιατρικές εξετάσεις επιβεβαίωσαν ότι έχει υποστεί θλάση στο δικέφαλο (η μαγνητική έδειξε το απόγευμα θλάση πρώτου βαθμού). Εκεί δηλαδή που ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του αγώνα με την Σταντάρ αλλά αποφασίστηκε να αγωνιστεί κανονικά.

2627714


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Ο 30χρονος άσος θα χάσει όχι μόνο το ντέρμπι, αλλά λογικά και τα επόμενα ματς της εθνικής Σουηδίας, με τη Γαλλία στο Παρίσι για τα προκριματικά του μουντιάλ του 2018 και το φιλικό με την Ουγγαρία, αφού ταξιδέψει στην πατρίδα του υποχρεωτικά για να εξεταστεί και από τον γιατρό της εθνικής ομάδας.

Ο Μάρκους Μπεργκ θα ξεκινήσει άμεσα θεραπεία (10-15 ημέρες εκτός) με στόχο να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 20 Νοεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ