ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: εκτός εθνικής ο τραυματίας Μανωλάς, επιστρέφει ο Σάμαρης

ΠΚ 2018: εκτός εθνικής ο τραυματίας Μανωλάς, επιστρέφει ο Σάμαρης
Reuters / Pedro Nunes STRINGER

Χωρίς εκπλήξεις ήταν οι κλήσεις του Μίχαελ Σκίμπε στην εθνική ομάδα για τα δύο ματς με την Λευκορωσία (9/11 - φιλικό) και την Βοσνία (13/11-προκριματικά μουντιάλ 2018) με την απουσία του Κώστα Μανωλά να επιβεβαιώνεται, ενώ επιστρέφει ο Ανδρέας Σάμαρης.

Ο στόπερ της Ρόμα πριν από λίγες ημέρες μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο μετά από κτύπημα στο πρόσωπο και δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος κυρίως για το κρίσιμο ματς με την Βοσνία του φορμαρισμένου Εντβιν Ντζέκο. Αντίθετα επιστρέφει στα χαφ ο Ανδρέας Σάμαρης, που ξεπέρασε τον δικό του τραυματισμό και μάλιστα έπαιξε αλλαγή στο ματς της Μπενφίκα με τη Ντινάμο Κιέβου την περασμένη Τετάρτη για το Champions League.

Οι υπόλοιπες κλήσεις είναι οι συνήθεις με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να διατηρεί στην ομάδα τους ανενεργούς Μανιάτη και Τζιόλη, ενώ δεν κλήθηκε και πάλι ο Σιώπης παρά τα προβλήματα που υπάρχουν στα αμυντικά χαφ της εθνικής.

Η αποστολή της εθνικής: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Πέτσος, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος.

Οι παίκτες της εθνικής θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 7/11/2016 και την ίδια ημέρα θα προπονηθούν στις 17:00 στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Η προπόνηση θα είναι κλειστή για τους φιλάθλους και τα ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ