Εντυπωσιακή εμφάνιση Τεντόγλου στα «Βεργώτεια» - «Πέταξε» στα 8,21 μέτρα
Ο Μίλτος Τεντόγλου
INTIME SPORTSΜε μία εντυπωσιακή εμφάνιση και άλμα στα 8,21 μέτρα «πέταξε» ο Μίλτος Τεντόγλου στο μίτινγκ «Βεργώτεια» στο στάδιο «Ανδρέας Βεργώτης» στην Κεφαλλονιά.
Το μίτινγκ διεξήχθη υπό βροχή και αυξημένη υγρασία, ωστόσο παρά τις αντιξοότητες, ο Τεντόγλου αποτέλεσε το σημείο αναφοράς της διοργάνωσης.
Ο Τεντόγλου, ο οποίος παρέμεινε με το προπονητικό κολάν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα λόγω των καιρικών συνθηκών, βρήκε ρυθμό στη δεύτερη προσπάθειά του με άλμα στα 8,20, συνέχισε με 8,21 και ολοκλήρωσε την παρουσία του με 8,04, πριν αποχωρήσει γνωρίζοντας την αποθέωση από τους θεατές.
Δεύτερος στην πρώτη του εμφάνιση μετά την απόκτηση της ελληνικής αθλητικής υπηκοότητας κατετάγη ο Τζέικομπ Χριστιανόπουλος με επίδοση 7,52 μέτρων, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.
Χαμόγελο του παιδιού: Εξαφάνιση 13χρονου από το κέντρο της Αθήνας
18:04
Οριοθετήθηκε η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Ζάκυνθο
17:58
Την ένταξή της στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη προανήγγειλε η Όλγα Γεροβασίλη
17:54
«Φωτιά» οι τιμές στα καύσιμα: Τι λένε οι πολίτες στο CNN Greece
17:46