ΣΠΟΡ

Primera Div.: ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2021 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μ.

Primera Div.: ανανέωση συμβολαίου μέχρι το 2021 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μ.
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / SERGIO BARRENECHEA

Ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης βάζοντας τέλος στην φημολογία για κακές σχέσεις με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και για αναζήτηση νέας "στέγης" μακριά από τη Μαδρίτη, καθώς θα φορά τουλάχιστον μέχρι τα 36 του χρόνια την "λευκή φανέλα".

Είχε προηγηθεί η ανανέωση του Γκάρεθ Μπέιλ, αλλά στη Ρεάλ Μαδρίτης έδειξαν ότι αναγνωρίζουν την αξία του μεγαλύτερου αστεριού της "συλλογής" της "βασίλισσας" κρατώντας τον και αυτόν στις τάξεις της ομάδας. Από νωρίς στην επίσημη εκδήλωση για την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δίπλα του την μητέρα του και έδειχνε ότι και αυτός περίμενε με ανυπομονησία την επιβράβευση των όσων έχει κάνει στη Μαδρίτη και της αξίας του.

GettyImages 621625970


(Ο Κριστιάνο με την μητέρα του - Πηγή: Getty Images / Denis Doyle)

Σε επτά χρόνια παρουσίας του κατάφερε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας, και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα και δύο κύπελλα Ισπανίας, δύο Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό σούπερ καπ και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων.

GettyImages 621626868


(Πηγή: Getty Images / Denis Doyle)

(Πηγή: You Tube / Rela Madrid C.F.)

Το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε ο Φλορεντίνο Πέρεθ (βάζοντας τέλος και στην παραφιλολογία για κακές σχέσεις μεταξύ τους, ιδιαίτερα μετά την έλευση του Γκλαρεθ Μπέιλ) θα κρατήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι το 2021 στη Μαδρίτη, όταν και θα είναι πλέον 36 ετών.

Στις δηλώσεις του πάντως ο Κριστιάνο εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος, ότι δεν θα σταματήσει τότε να αγωνίζεται, αλλά θα συνεχίσει: «Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν για να είμαι εδώ σήμερα: την οικογένειά μου, τον πρόεδρο, τους συμπαίκτες μου. Αυτή η ομάδα είναι η ζωή μου. Θέλω, πάντως, να ξεκαθαρίσω πως αυτό δεν θα είναι το τελευταίο συμβόλαιό μου. Θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με αυτή τη φανέλα και πιστεύω ότι τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι εξίσου σπουδαία με τα προηγούμενα: πετυχαίνοντας γκολ και κατακτώντας τίτλους. Το ποδόσφαιρο δεν έχει μνήμη, αλλά αυτή η ομάδα έχει. Σε ό,τι με αφορά επιθυμία μου είναι να παίζω μπάλα μέχρι τα 41!»

17274043


(Φλορεντίνο Πέρεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Sergio Barrenechea)

«Ήμουν τυχερός που γνώρισα τον Ντι Στέφανο. Πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Πιστεύω ότι θα ήταν περήφανος αν ήταν εδώ σήμερα. Γνώρισα, επίσης, τον Ραούλ, ο οποίος είναι επίσης σημείο αναφοράς γι' αυτή την ομάδα, όπως και ο Ντι Στέφανο. Ονειρεύομαι πολλά για το μέλλον, δεν περίμενα όταν ήρθα ότι σε τόσο λίγα χρόνια θα πετύχαινα τόσο πολλά. Τα κατάφερα χάρη στην υποστήριξη των συμπαικτών και των οπαδών. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ