ΣΠΟΡ

Super League: ισοπαλία του Ηρακλή με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική

Super League: ισοπαλία του Ηρακλή με τον Πλατανιά ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική
ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Ούτε και στο 8ο παιχνίδι του στην Super League κατάφερε ο Ηρακλής να γνωρίσει τη χαρά της νίκης και παραχωρώντας ισοπαλία στον Πλατανιά με 1-1 παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ και η ομάδα των Χανίων έχει υποχωρήσει αισθητά. Το πρωτάθλημα διακόπτεται τώρα για τις υποχρεώσεις της εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. 

Ο Αποστολόπουλος έβαλε μπροστά στο 29 τον Πλατανιά σε ένα πρώτο ημίχρονο, που ο Πλατανιάς έμοιαζε να πατάει καλύτερα, δίχως πάντως να μπορεί να "κλειδώσει" το τρίποντο. Έδωσε έτσι την ευκαιρία στον "γηραιό" με τις αλλαγές που έκανε ο Σάββας Παντελίδης στο ντεμπούτο του στον πάγκο, να βγει πιο επιθετικά στο β μέρος και να καταφέρει να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κυριακίδη στο 69.

17275453


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)

Ο Ηρακλής όμως παραμένει με 3 βαθμούς σε πολύ δύσκολη θέση, ουραγός της βαθμολογίας (η Βέροια έχει 6, και η ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό 8), ενώ και ο Πλατανιάς, που αγνοεί τη νίκη για 5 αγώνες, έχει μείνει στους 10.

17275505


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / PIXEL / ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ)

Επεισόδια σημειώθηκαν μετά το τέλος του αγώνα με συμπλοκές μερίδας οπαδών του Ηρακλή και δυνάμεων των ΜΑΤ έξω από το Καυτανζόγλειο.

Ο Κυριακίδης στην εθνική

Ξεκίνησε και η προετοιμασία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου για το φιλικό ματς με την Λευκορωσία την Τετάρτη, κυρίως όμως για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Βοσνία την ερχόμενη Κυριακή στο Καραϊσκάκης, στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του μουντιάλ του 2018.

Επιβεβαιώθηκε η απουσία του Καπίνο (μυϊκό τραυματισμό από το ντέρμπυ) και κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική ο Κυριακίδης του Παναιτωλικού (Καρνέζης και Γλύκος οι άλλοι δύο), εξαργυρώνοντας τις εξαιρετικές 2 σεζόν που έχει κάνει στο Αγρίνιο.

2630267



(Ο Κυριακίδης σε επέμβαση στο Παναιτωλικός-ΑΕΛ - Πηγή: EUROKINISSI / ACTION IMAGES)

Πρόβλημα υπάρχει και με τους Μπακασέτα, Παπασταθόπουλο. Ο Μίχαελ Σκίμπε θα περιμένει την εξέλιξη της κατάστασης του μέσου της ΑΕΚ, ενώ ο Sokratis ήρθε με αιμάτωμα στα πλευρά από χτύπημα, που δέχθηκε στο ματς της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο και θα κάνει θεραπεία ώστε να είναι πανέτοιμος γαι τους Τζέκο-Ιμπίσεβιτς την Κυριακή, με δεδομένο ότι θα απουσιάσει σίγουρα από το κέντρο της άμυνας ο Κώστας Μανωλάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ