Ρολάν Γκαρός: Ξανά στους «8» η Κιρστέα μετά από 17 χρόνια
Η Σοράνα Κιρστέα
Ασταμάτητη αποδείχθηκε η Ρουμάνα Σοράνα Κιρστέα στο Ρολάν Γκαρός, παρόλο που σχεδιάζει να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος σεζόν.
Η 36χρονη τενίστρια (Νο 18 στην παγκόσμια κατάταξη) νίκησε σήμερα (31/5) 6-3, 7-6(4) την Κινέζα Σιγιού Γουάνγκ, η οποία πέρασε από τα προκριματικά στο κυρίως ταμπλό, και προκρίθηκε μόλις για δεύτερη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά του φημισμένου τουρνουά γκραν σλαμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που η Κιρστέα πέρασε για πρώτη φορά στους «8» της διοργάνωσης στο Παρίσι, αφού τα είχε καταφέρει το... μακρινό 2009. Επόμενος αντίπαλος της έμπειρης αθλήτριας θα είναι η Ρωσίδα Μίρα Αντρέεβα (Νο 8 στον κόσμο) ή η Τζιλ Τάιχμαν από την Ελβετία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Ναόμι Οσάκα έφερε την υψηλή ραπτική στο Ρολάν Γκαρός και δίχασε το κοινό
Ρολάν Γκαρός: Επική ανατροπή και δεύτερος σερί τίτλος από τον Αλκαράθ
SPONSORED
Νέο εξάρτημα πυραύλου ξεβράστηκε σε παραλία του Αγίου Νικολάου της Κρήτης
18:38
Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρός 28χρονος που έπεσε από ταράτσα
18:29
Πέθανε ο λήπτης που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της 21χρονης Έμμας - «Είχε κάτι πολύτιμο δικό μου»
18:18
Reuters: Η σκιά της Κίνας φέρνει κούρσα εξοπλισμών σε όλο τον Ινδοειρηνικό
18:07