ΣΠΟΡ

Παναθηναϊκός: μένει ο Στραματσιόνι, "μάτι" της ΠΑΕ στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: μένει ο Στραματσιόνι, "μάτι" της ΠΑΕ στα αποδυτήρια
Οι αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Το διήμερο των επαφών του Γιάννη Αλαφούζου με τους συνεργάτες του, τον Αντρέα Στραματσιόνι και τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ολοκληρώθηκε και ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αποφάσισε κατ αρχήν να "σφίξει τα λουριά" στα αποδυτήρια, νεώ στο θέμα προπονητή δόθηκε η ευκαιρία στον Ιταλό τεχνικό να διορθώσει την κατάσταση.

Η σκέψη για την τοποθέτηση γενικού αρχηγού στα αποδυτήρια προς το παρόν πάγωσε και επιλέχθηκε η λύση ενός ανθρώπου εμπιστοσύνης της διοίκησης, που θα αναλάβει τον ρόλο του "επόπτη" των όσων συμβαίνουν. Ο πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Σπύρος Βάχος, ανακοινώθηκε ότι θα είναι αυτός ο άνθρωπος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι από σήμερα ο Σπύρος Βλάχος αναλαμβάνει εντεταλμένος της διοίκησης στην εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποτελώντας το συνδετικό κρίκο διοίκησης και ποδοσφαιρικού. Η συγκεκριμένη θέση δεν υπήρχε στο οργανόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια, δημιουργείται προκειμένου να καλυφθούν ανάγκες που διαπιστώθηκαν και δεν σχετίζεται με το πόστο του γενικού αρχηγού.

Ψήφος εμπιστοσύνης στον Σταρματσιόνι

Στο θέμα προπονητή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικράτησε η πιο νηφάλια άποψη να δοθεί η ευκαιρία στον Ιταλό τεχνικό να διορθώσει την κατάσταση στο αγωνιστικό μέρος (αποτελέσματα, τραματισμοί, αγωνιστική κατάσταση, εικόνα ομάδας), μετά και την συνάντηση του κυρίου Αλαφούζου με τον τεχνικό διευθυντή Ζιλμπέρτο Σίλβα.

2630529


(Πηγή: EUROKINISSI)

Ο Αντρέα Στραματσιόνι έδωσε εχθές τις εξηγήσεις του και απάντησε στα ερωτήματα του προέδρου του Παναθηναϊκού και καλείται στο επόμενο διάστημα να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε εις βάρος του, μετά το αποτέλεσμα στο ντέρμπυ της Κυριακής στο Καραϊσκάκης, δουλεύοντας τις δύο εβδομάδες τη διακοπής του πρωταθλήματος (λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων) και αρχής γενομένης από το επόμενο ντέρμπυ με την ΑΕΚ να δώσει τις δικές του απαντήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ