Η ΕΕΑ καλεί τον Λιόλιο για περαιτέρω εξηγήσεις μετά από καταγγελίες εις βάρος του
Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSIΗ Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού καλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλη Λιόλιο για περαιτέρω εξηγήσεις αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρους του, μιας και η πρώτη απολογία του δεν κρίθηκε επαρκής.
Το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν εκτεταμένα δημοσιεύματα και δημόσιες καταγγελίες σε βάρος του Προέδρου της ΕΟΚ και τα οποία ανέδειξαν ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του χώρου, εγείροντας εύλογα ερωτήματα ως προς την τήρηση της νομιμότητας, την ύπαρξη ενδεχόμενων ασυμβίβαστων και τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας κρίσιμων λειτουργιών, όπως η διαιτησία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λιόλιος σύμφωνα με ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, καλείται να δώσει εκ νέου κατάθεση αναφορικά με τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του προσώπου του, μιας και οι εξηγήσεις που έδωσε σε πρώτη φάση δεν κρίθηκαν επαρκείς.
Πέραν του Βαγγέλη Λιόλιου η ΕΕΑ έχει καλέσει και την Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΗΜΘΕΑΣ ΚΑΕ» καθώς και τους μετόχους της Αθανάσιο Τριανταφυλλίδη, Χαράλαμπο Μιχαλόπουλο και Άγγελο Ζαννή.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη Βουλή οι καταγγελίες κατά Λιόλιου: Ερώτηση του ΠΑΣΟΚ για τα σκάνδαλα στο μπάσκετ
Μαρούσι: «Τι φοβάται ο κύριος Λιόλιος» - Η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ
Παναθηναϊκός AKTOR για Λιόλιο: «Δύο δρόμοι υπάρχουν πλέον ή να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί»
Άμεση παρέμβαση του Υφυπουργείου Αθλητισμού μετά τις καταγγελίες Δημητρακόπουλου για Λιόλιο
Καταγγελία Δημητρακόπουλου: Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του Προμηθέα
SPONSORED
Τουρκικό σκάφος δέχθηκε επίθεση ανοιχτά της Κριμαίας – Ένας νεκρός και 4 τραυματίες
23:12
Νέο αδιέξοδο στην Ουκρανία: Το διπλωματικό «παιχνίδι» Πούτιν - Ζελένσκι με στόχο τον Τραμπ
23:00
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 68-58: Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά των τελικών
22:49
Ο Λίβανος καλεί το Ιράν να μην παρεμβαίνει στα εσωτερικά της χώρας
22:44