ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: Ελλάδα-Λευκορωσία πριν την μεγάλη μάχη με την Βοσνία

ΠΚ 2018: Ελλάδα-Λευκορωσία πριν την μεγάλη μάχη με την Βοσνία
EUROKINISSI

Ευκαιρία για δοκιμές και χρόνο συμμετοχής σε "αναπληρωματικούς" θα δώσει ο Μίχαελ Σκίμπε στο φιλικό της Τετάρτης με την Λευκορωσία στο Καραϊσκάκης, ενώ αρκετοί διεθνείς αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε στο ξενοδοχείο καθώς συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στα πλευρά από το κτύπημα στο ματς της Ντόρτμουντ με το Αμβούργο ενώ Μήτρογλου, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Φορτούνης και Μπακασέτας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και λογικά δεν θα αγωνιστούν στο αυριανό φιλικό.

2632086


(Πηγή: EUROKINISSI)

Μάλιστα τον μέσο της ΑΕΚ (πρόβλημα στον προσαγωγό) θα τον περιμένει ο Γερμανός Ομοσπονδιακός μέχρι τελευταία στιγμή και δεν υπάρχει η σκέψη για να καλέσει κάποιον άλλον για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 την Κυριακή.

Σκίμπε: 11άδα με αλλαγές

«Σίγουρα θα παρατάξω την Εθνική με πολλές αλλαγές στο φιλικό με την Λευκορωσία σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής με την Βοσνία, με παίκτες που ήταν μαζί μας αλλά δεν είχαν συμμετοχές, θα ξεκουράσουμε τα παιδιά που έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους αλλά και πάλι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα γιατί θέλουμε τη νίκη. Μπορεί να είναι πολλοί παίκτες που έχουν παίξει φουλ στα πρωταθλήματα τους. Όπως οι Μήτρογλου και Σωκράτης δίνουν πολλά ματς και θα τους ξεκουράσω. Επίσης όσοι έχουν βεβαρημένο πρόγραμμα είτε θα μπουν ως αλλαγή, είτε θα προτιμηθεί να ξεκουραστούν ενόψει του αγώνα της Κυριακής. Το σημαντικό είναι να πάρουν και οι άλλοι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να ανεβεί και η δική τους ψυχολογία».

2632082


(Πηγή: EUROKINISSI)

Όσο για το ματς με την Βοσνία ο κύριος Σκίμπε πρόσθεσε: «θα μας λείψει ο Μανώλας είναι πολύ καλός αμυντικός, διεθνής και μας βοηθάει πολύ. Ο Παπασταθόπουλος έχει ένα μικρό χτύπημα στα πλευρά αλλά δεν τίθεται θέμα να μην παίξει την Κυριακή. Όπως και οι άλλοι οι παίκτες που είναι μαζί μας. Αλλά από την άλλη έχουμε και άλλους καλούς παίκτες όπως ο Παπαδόπουλος που μπορούν να τους αντικαταστήσουν. Ο Μπακασέτας έχει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς αλλά απ' ότι βλέπουμε θα τον έχουμε μαζί μας στο παιχνίδι της Κυριακής όπως και όλα τα παιδιά που είναι εδώ μαζί μας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ