ΣΠΟΡ

Αργεντινός δημοσιογράφος «στόλισε» σε μετάδοση τον διαιτητή του αγώνα Χιμνάσια-Μπόκα

Αργεντινός δημοσιογράφος «στόλισε» σε μετάδοση τον διαιτητή του αγώνα Χιμνάσια-Μπόκα
Twitter / @Boc Jrs Oficial

Ο Αλμπέρτο Ραϊμούντι (Alberto Raimundi) είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ραδιοφωνικούς παραγωγούς στην Αργεντινή και μεταδίδει με πάθος τους αγώνες τόσο του πρωταθλήματος, όσο και της εθνικής ομάδας. Το πάθος του όμως ξεχείλισε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Χιμνάσια με την Μπόκα Τζ. για το Κύπελλο.

Η Μπόκα κέρδισε με 3-0 αλλά το πρώτο γκολ φαίνεται να ξεκινά από ολοκάθαρο χέρι του Κάρλος Τέβες, που έστρωσε την μπάλα, παράβαση όμως που ο διαιτητής Χόρχε Μπαλίνιο δεν κατελόγισε (πιθανότατα δεν είδε ή θεώρησε λανθασμένα ότι δεν υπήρξε φάουλ του επιθετικού).

Οι διαμαρτυρίες των παικτών των γηπεδούχων, που οδήγησαν και στην αποβολή του μέσου Ραμίρο Καρέρα ήταν όμως το ελάχιστο μπροστά στην περιγραφή και τον σχολιασμό του Αργεντινού δημοσιογράφου του Radio Revolucion με έδρα στο Λα Πλάτα.

Το μπινελίκι που έπεσε στην ταλαίπωρη μητέρα του διαιτητή και η περίφημη βρισιά στα ισπανικά που στην αρχική της έννοια σημαίνει τράγος, αλλά πλέον χρησιμοποιείται σαν την "εθνική μας λέξη" (τουλάχιστον καθώς και πιο βαριά χρήση) έδινε και έπαιρνε σε μια μετάδοση που κατάφερε να γίνει πραγματικά viral. Και Ισπανικά να μην γνωρίζετε, ακύστε και νομίζω θα καταλάβετε πολύ εύκολα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ