ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: η προαναγγελία της Μπαρτσελόνα για το Βραζιλία-Αργεντινή

ΠΚ 2018: η προαναγγελία της Μπαρτσελόνα για το Βραζιλία-Αργεντινή
Reuters / Albert Gea

Το κλασσικό ντέρμπυ της Βραζιλίας με την Αργεντινή ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και η Μπαρτσελόνα ετοίμασε το δικό της βίντεο για την μεγάλη μάχη με πρωταγωνιστές τα δύο μεγάλα της αστέρια: τον Νεϊμάρ και τον Μέσι.

Στο γήπεδο μπορεί να είναι αντίπαλοι σήμερα (01.45) για 90 λεπτά και να κυνηγήσουν τη νίκη για τις εθνικές τους ομάδες και για την πατρίδα τους, όμως ο Νεϊμάρ και ο Λιονέλ Μέσι είναι δύο κολλητοί φίλοι, που έχουν να μοιραστούν πολλά κοινά από την παρουσία τους στην Μπαρτσελόνα.

Αυτό ήταν και το πνεύμα του βίντεο που ετοίμασε ο σύλλογος της Καταλωνίας και στο οποίο πρωταγωνιστούν οι δύο άσσοι των μπλαουγκράνα και τους οποίους παρακολουθούμε στην κοινή τους παρουσία στις υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα.

Το γεγονός ότι δεν έχουν τίποτε να χωρίσουν αποδείχθηκε και από το γεγονός ότι ο Νεϊμάρ πέταξε στην Βραζιλία (όπου και θα γίνει ο αγώνας) με λίαρ τζετ και φρόντισε να πάρει μαζί του τον Μέσι και τον Ματσεράνο, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν με μία κανονική υπερατλαντική πτήση από την Βαρκελώνη.

Και βέβαια τα ξημερώματα τα χαμόγελα μπορεί να δώσουν την θέση τους σε δυνατές μονομαχίες στο χορτάρι και στο κυνήγι των 3 βαθμών, υπερπολύτιμων για την Αργεντινή που είναι πίσω στην βαθμολογία με 16 βαθμούς (μαζί με την Χιλή στην θέση που οδηγεί σε μπαράζ, ενώ η Βραζιλία προηγείται με 21), αλλά και για το γόητρο. Άλλωστε για αγώνα Βραζιλία-Αργεντινή μιλάμε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ