ΣΠΟΡ

Προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ υποστηρίζει ότι ξεκινά ο Γιουσέιν Μπολτ!

Προπονήσεις με τη Ντόρτμουντ υποστηρίζει ότι ξεκινά ο Γιουσέιν Μπολτ!
Getty Images / Michael Steele

Το καλοκαίρι ήταν ο απόλυτος σταρ των Ολυμπιακών Αγώνων και σε λίγες ημέρες ο Γιουσέιν Μπολτ ετοιμάζεται να αναδειχθεί κορυφαίος αθλητής του 2016. Ο ίδιος δηλώνει σε συνέντευξή του στον Guardian περήφανος για τα επιτεύγματά του, που τα πέτυχε όπως λέει "καθαρός". Και μετά προχωρά στην μεγάλη αποκάλυψη: το ποδόσφαιρο είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Όπως δήλωσε στη συνέντευξή του στην Αγγλική εφημερίδα, ο Γιουσέιν Μπολτ σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με την 2η μεγάλη του αγάπη, μετά το στίβο, τη μπάλα. Και μάλιστα έχει έρθει σε επαφή, όπως λέει ο ίδιος με τον προπονητή της Ντόρτμουντ, Τόμας Τούχελ, για να κάνει μερικές προπονήσεις το επόμενο διάστημα με τους Βεστφαλούς (πιθανότατα στη χειμερινή διακοπή της Bundesliga), δίπλα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

GettyImages 90184962


(Παίζοντας μπάλα στην Τζαμάικα - Πηγή: Getty Images /Denis Doyle)

"Από εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα προκύψει" λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια στην συνέντευξή του, επαναλαμβάνοντας πάντως ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένει η μεγάλη του διαχρονική αγάπη.

bolt dortmund


(Πηγή: Guardian)

"Αν μπορέσω να αγωνιστώ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι ένα όνειρο που εκπληρώνεται. Κάτι τέτοιο θα είναι επικό" τόνισε ο Μπολτ, που έχει διαχρονικούς δεσμούς με τους "μπέμπηδες".

GettyImages 150723445


(Στο Ολντ Τράφορντ τον Αύγουστο του 2012 με τα χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια - Πηγή: Getty Images / Shaun Botterill)

Μια σχέση που ξεκίνησε από την επίσκεψη του στο Μάντσεστερ την εποχή της "βασιλείας Κριστιάνο Ρονάλντο", 7 χρόνια πριν. Τότε γνώρισε από κοντά την ομάδα και τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αρκετές φορές έχει επιστρέψει στο Ολντ Τράφορντ και έχει αποθεωθεί από το κοινό.

Λίγες ημέρες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τον Ιούλιο του 2012, φόρεσε τα "χρυσά του παπούτσια" και έπαιξε ποδόσφαιρο με συμπατρώτες του, κρυφά από τον προπονητή του, γυρνώντας ένα βιντεάκι, που θα ήταν το "δοκιμαστικό" του για να τον αποκτούσε ο σερ Άλεξ!

Έκτοτε βρέθηκε σε παιχνίδια και άλλων ομάδων, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ποτέ δεν βγήκε από την καρδιά του. Πέρυσι κατηγόρησε ανοικτά τον Φαν Χάαλ για την εικόνα της ομάδας και το καλοκαίρι ψήφισε "δαγκωτό" Μουρίνιο.

GettyImages 90174928


(Σε ματς της Ρεάλ Μ το 2009 - Πηγή: Getty Images / Denis Doyle)

Όσο για την θέση που του ταιριάζει; μα όπως λέει ο ίδιος σε όλες τις ευκαιρίες αυτή του εξτρέμ. Θα μοιάζει το παιχνίδι του υποστηρίζει με εκείνο του Μπέιλ, μόνο που θα ναι πιο γρήγορος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ