ΣΠΟΡ

ΠΚ 2018: Ελλάδα-Βοσνία υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

ΠΚ 2018: Ελλάδα-Βοσνία υπό το βλέμμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Στο γήπεδο ο Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Με την παρουσία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έγινε η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Βοσνία στο γήπεδο Καραϊσκάκης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

Ο κύριος Τσίπρας έφτασε λίγο καθυστερημένος στο γήπεδο (στο 5 του αγώνα) και κάθισε μαζί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, τον πρόεδρο της Επιτροπής Εξομάλυνσης της ΕΠΟ Γιάννη Δρόσο, ενώ πιο δίπλα ήταν και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς.

2635623


(Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Μετά το τέλος του αγών ο Αλέξης Τσίπρας κατέβηκε στα αποδυτήρια της Εθνικής ομάδας προκειμένου να συγχαρεί τους διεθνείς και ιδιαίτερα τον σκόρερ του γκολ λύτρωσης, Γιώργο Τζαβέλλα.

Ο προπονητής της Εθνικής, Μίκαρλ Σκίμπε χαιρέτησε τον πρωθυπουργό λέγοντάς του ότι έχει περισσότερες συμπάθειες στη Γερμανία από όσες μπορεί να φανταστεί ενώ τρομερός διάλογος έγινε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βασίλη Τοροσίδη.

«Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος» του είπε ο αρχηγός της Εθνικής

«Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ», απάντησε ο Τσίπρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ