ΣΠΟΡ

NBA: εκπληκτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς, κυνήγησαν την ανατροπή στην Ατλάντα

NBA: εκπληκτική εμφάνιση του Αντετοκούνμπο με τους Μπακς, κυνήγησαν την ανατροπή στην Ατλάντα
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERIK S. LESSER

Λϊγες όμονο ώρες μετά ατα αποθεωτικά σχόλια του Μπάρακ Ομπάμα στην ομιλία του στην Αθήνα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας άσσος πρόσφερε μια ακόμη παράσταση στην Ατλάντα και μαζί με τον Τζαμπάρι Πάρκερ πήγαν να κάνουν μια τρομερή ανατροπή απέναντι στους Χοκς, οι οποίοι κέρδισαν τελικά με 107-100.

Τα "γεράκια" είναι στο ξεκίνημα της σεζόν μία εκ των κορυφαίων ομάδων του NBA και στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν μπροστά στο κοινό τους χτίζοντας μια μεγάλη διαφορά, 52-35, για να φτάσουν στην 9η νίκη τους.

17309280


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / ERIK S. LESSER)

Δεν είχαν υπολογίσει όμως στον εκπληκτικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, που έκανε τα πάντα στο ματς: 26 πόντοι, 15 ριμπάουντς, 7 ασσίστς, 2 κοψίματα και 1 κλέψιμο και μαζί με τους 21 πόντους του Τζαμπάρι Πάρκερ μάζεψαν την διαφορά σε 84-70 μπαίνοντας στην 4η περίοδο και έφτασαν ακόμη και στην ολική επαναφορά, με την Ατλάντα να καταφέρνει πάντως να φύγει νικήτρια με 107-100.

Οι Μπακς έχουν ρεκόρ 5-5 στην Ανατολική περιφέρεια και είναι στην 8η θέση, ενώ η Ατλάντα πέρασε πρώτη με 9-2, μετά την ήττα των πρωταθλητών Καβς (που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λεμπρόν) στην Ιντιάνα με 103-93. Το καλύτερο ρεκόρ στο NBA έχουν στην Δύση οι Κλίπερς.

Σε λίγες ώρες (02.30 ξημερώματα Παρασκευής) τα "ελάφια παίζουν στο Μαϊάμι πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους για την μεγάλη αναμέτρηση του GIannis με τον Στεφ Καρι και τους Γουόριορς, ξημερώματα Κυριακής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ