Μεσογειακοί Αγώνες: «Χρυσοί» Μάρκος, Ντουντουνάκη στο Τάραντο - «Χάλκινος» ο Μπίλας
Η ελληνίδα κολυμβήτρια, Αννα Ντουντουνάκη
ΑΠΕ - ΜΠΕΟ Δημήτρης Μάρκος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 400 μ. ελεύθερο της κολύμβησης στους Μεσογειακούς Αγώνες του Τάραντο στην Ιταλία, συνδυάζοντας τη νίκη του με νέο πανελλήνιο ρεκόρ.
Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε πρώτος με χρόνο 3:47.07, βελτιώνοντας το προηγούμενο δικό του ρεκόρ, 3:47.44, που είχε σημειώσει στις 23 Ιουνίου 2024 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, όπου είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Παράλληλα, με την επίδοσή του έπιασε και το όριο συμμετοχής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2027.
Στον ίδιο τελικό αγωνίστηκε και ο Βασίλης Κακουλάκης, ο οποίος κατέλαβε την έβδομη θέση με 3:51.37.
Η ελληνική αποστολή πανηγύρισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο με την Άννα Ντουντουνάκη, η οποία πρώτευσε στα 50 μ. πεταλούδα με χρόνο 26.11. Στον ίδιο τελικό, η Άννα Αυγούστα Βλάχου τερμάτισε έκτη με 26.91.
Στα 50 μ. πεταλούδα ανδρών, ο Στέργιος Μπίλας ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο με επίδοση 23.37.
«Πηγαίνετε να ψηφίσετε»: Το κάλεσμα του Τραμπ για την υπεράσπιση της «κόκκινης» Άιοβα
12:14
Covid: Κατά 120% αυξήθηκε μέσα σε μία εβδομάδα το ιικό φορτίο στα αστικά λύματα της Πάτρας
12:13
Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας για ύποπτο αντικείμενο - Στο σημείο κλιμάκιο της ΤΕΕΜ
12:11
Διεκόπη για τις 27 Νοεμβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
12:05