ΣΠΟΡ

Παίκτης της Πίτερμπρο βγάζει ασσίστ σε σεκιούριτι του γηπέδου και γίνεται χαμός

Παίκτης της Πίτερμπρο βγάζει ασσίστ σε σεκιούριτι του γηπέδου και γίνεται χαμός
Απίθανη πάσα-γκάφα του μέσου της Πίτερμπρο, Μπόστγουικ Getty Images / Pete Norton

Ο μέσος της Αγγλικής Πίτερμπρο, Μάικλ Μπόστγουικ έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες με την απίθανη πάσα-ασσίστ, που έβγαλε όχι σε συμπαίκτη του, αλλά σε άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου τη Νόρθαμπτον, σε αναμέτρηση της League One (γ κατηγορία) στην Αγγλία.

Υπάρχει βέβαια εξήγηση για την γκάφα του Άγγλου μέσου, που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου και για όλα φταίει η εμφάνιση της ομάδας του και η φωσφορίζουσα φανέλλα, που φορούσαν οι παίκτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νορθάμπτον. Τα βασικά χρώματα της ομάδας είναι το μπλε και το άσπρο, όμως για τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της έχει επιλεγεί εφέτος το έντονο κίτρινο -φωσφορίζων χρώμα, ή το έντονο ροζ.

GettyImages 624388668


(Ο Μπόστγουικ κάνει τάκλινγκ σε παίκτη της Νορθάμπτον - Πηγή: Getty Images / Pete Norton)

Με τη Νορθάμπτον όμως η 2η εμφάνιση προκάλεσε μεγάλο μπέρδεμα καθώς ήταν ακριβώς ίδιο το χρώμα με τα γιλέκα, που φορούν οι άνδρες ασφαλείας στα γήπεδα και δεν είναι περίεργο που ο Μπόστγουικ έκανε με μεγάλη σιγουριά την μεταβίβαση στον σεκιούριτι! Και εκείνος από την μεριά του ατάραχος συνέχισε να πάει στην δουλειά του ενώ στην κερκίδα έπεσε τρομερό γέλιο και βέβαια το στιγμιότυπο έγινε viral.

Πάντως μάλλον γούρι έφερε στην ομάδα, που έφυγε με ένα σημαντικό τρίποντο με γκολ στις καθυστερήσεις και με τους βαθμούς αυτούς η Πίτερμπρο βρέθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ