ΣΠΟΡ

Συμπαίκτης με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ο... Τζάστιν Μπίμπερ (pics&vid)

Συμπαίκτης με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ο... Τζάστιν Μπίμπερ (pics&vid)
TWITTER

Ο Τζάστιν Μπίμπερ είναι πλέον παίκτης της... Μπαρτσελόνα; Ο Μπιμπς έκανε ένα διάλειμμα από την παγκόσμια περιοδεία του για το νέο του άλμπουμ «Purpose» και βρέθηκε στο γήπεδο της ισπανικής ομάδας όπου είχε μία συνάντηση με τον Λιονέλ Μέσι, πριν ξεκινήσει την προπόνησή του.

Ο 22ρονος Τζάστιν φαίνεται πως αποφάσισε ότι η Μπαρτσελόνα χρειάζεται κάποια βοήθεια ύστερα από το 0-0 με την Μάλαγα το Σάββατο και έβαλε την μπάλα κάτω και προπονήθηκε με τον Μέσι, τον Νεϊμάρ και τον Λουίς Σουάρες.

Ο διάσημος τραγουδιστής φρόντισε να βγάλει αρκετές φωτογραφίες με τους αστέρες της Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έλειψαν τα χαμόγελα και τα αστεία.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο Τζάστιν Μπίμπερ πέρα από τις ικανότητες του στο τραγούδι είναι σπουδαίος και με την μπάλα στα πόδια.

Την επίσκεψη του Τζάστιν Μπίμπερ στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα φαίνεται να ευχαριστήθηκαν και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον Νεϊμάρ να τουϊτάρει πως «αδύνατον να ντριπλάρεις αυτόν τον αμυντικό» και πόσταρε μία σέλφι με τον Τζάστιν και τον Ραφίνια να κάνει photobombing, στο βάθος.

TZASTIN

(Πηγή φωτογραφίας twitter)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ