ΣΠΟΡ

Viral το πρωινό ξύπνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο

Viral το πρωινό ξύπνημα του Κριστιάνο Ρονάλντο
Instagram / @cristiano

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πόσταρε στους λογαριασμούς του στο Instagram και το Twitter ένα βίντεο με το πρωινό του ξύπνημα, που έγινε άμεσα viral και πάντως δεν μοιάζει με εκείνο των "κοινών θνητών".

Παίζοντας καλά το παιχνίδι και των social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο τροφοδοτεί συχνά τους λογαριασμούς του με προσωπικές του στιγμές, που γίνονται αμέσως ανάρπαστες από τα εκατομμύρια των διαδικτυακών "φίλων" του και αναπαράγονται με ταχύτητα. Δεν ήταν η πρώτη φορά, που τους χαιρέτησε ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

cristiano bed 2


(Πηγή: Instagram / @cristiano)

Μόνο που αυτή την φορά είχε μια μικρή ιδιαιτερότητα το βίντεο: ο ημίγυμνος Κριστιάνο άρχισε να κάνει κόλπα με την μπάλα, γκελ ακι τακουνάκια και στο τέλος σκόραρε σε ένα μικρό τερματάκι στην βεράντα του, με σπόντα στον τοίχο.

Ο Πορτογάλος σταρ βέβαια δεν τρελάθηκε πρωινιάτικα, απλά αυτή ήταν η απάντησή του στην "πρόκληση" του σταρ του NBA Ντουέιν Γουέιντ, στο πλαίσιο του διαδικτυακού παιχνιδιού #raiseit και στο οποίο "διάσημοι" προκαλούν άλλους να τους ξεπεράσουν σε κάποια "δοκιμασία", που αυτό το διάστημα είναι το πρωινό ξύπνημα. Ο Γουέιντ είχε ξυπνήσει με μια μάσκα ύπνου αι είχε βάλει καλάθι πίσω από την πλάτη του με κλειστά μάτια.

Περιμένουμε με αγωνίσ την συνέχεια της "κόντρας".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ