ΣΠΟΡ

Παρελθόν από την ΑΕΚ και επίσημα ο Λέσκοτ

Παρελθόν από την ΑΕΚ και επίσημα ο Λέσκοτ
EUROKINISSI / ACTION IMAGES / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίηθηκε και επίσημα η λήξη της συνεργασίας με τον διεθνή Άγγλο αμυντικό Τζολέαν Λέσκοτ, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι με προοπτική συνεργασίας δύο ετών.

Τα "επεισόδια" που ακολούθησαν τον τραυματισμό του σε ρεπό του Λέκσοτ στην Αγγλία και η διαδικασία της αποθεραπείας του, με την πλευρά του παίκτη να φέρεται δυσαρεστημένη και να ζητά να την ολοκληρώσει στην πατρίδα του, δημιούργησαν το χάσμα των τελευταίων ωρών.

Παρά την προσπάθεια του Λέσκοτ τις προηγούμενες ημέρες (όπως μεταφέρει τουλάχιστον το ρεπορτάζ) να διορθώσει την κατάσταση και να υποβαθμίσει τα όσα είχαν διαρρεύσει από την πλευρά των εκπροσόπων του, το γυαλί είχε σπάσει οριστικά και απλά οι τελευταίες ώρες κυλούσαν με διαπαραγματεύσεις για το ποσό της αποζημίωσης του ποδοσφαιριστή.

AEK Lescot end


(Πηγή: ΠΑΕ ΑΕΚ)

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ το απόγευμα της Πέμπτης έδωσε και τυπικά τέλος στην συνεργασία, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για ένα ποσό της τάξης των 50 χιλιάδων €, καθώς ο Λέσκοτ δεν πρόλαβε παρά να αγωνιστεί σε 4 επίσημα παιχνίδια της Ένωσης. Θα έχει πάντως ενδιαφέρον να δούμε εάν θα υπάρξει κάποια τοποθέτηση του Άγγλου αμυντικού τις επόμενες ημέρες για το όλο θέμα, όταν και θα επιστρέψει στην βάση του.

Η είδηση πάντως ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απασχολεί τις μεγάλες ειδησεογραφικές σελίδες στην Αγγλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ