ΣΠΟΡ

Η αφιέρωση του Ντ. Μπέκαμ στο Instagram για το «αντίο» του Στ. Τζέραρντ

Η αφιέρωση του Ντ. Μπέκαμ στο Instagram για το «αντίο» του Στ. Τζέραρντ
REUTERS/Neil Hall

Την απόφαση του Στίβεν Τζέραρντ να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, σχολίασε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναρτώντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Στίβεν Τζέραρντ ανεβάζοντας στον λογαριασμό του μία φωτογραφία από ένα σκληρό τάκλιν που του είχε κάνει στο παρελθόν ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, έγραψε στο Instagram ο Ντέιβιντ Μπέκαμ: «Αυτή η μέρα έρχεται πάντα αλλά –και πάλι- είναι λυπηρό να βλέπεις έναν από τους σπουδαιότερους μέσους του ποδοσφαίρου να αποχωρεί. Ήταν χαρά μου να είμαι αρχηγός της εθνικής ομάδας γνωρίζοντας ότι έχουμε τον Στίβεν στην μεσαία γραμμή και χαρά να έχω παίξει εναντίον του. Εξαιρώντας αυτή την κόντρα, ήταν ένας καλός φίλος εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένας παίκτης που μπορεί να τρέξει, να πασάρει, να κάνει τάκλιν, κεφαλιές, να δημιουργήσει αλλά και να βάλει γκολ. Πραγματικά ολοκληρωμένος. Καλή τύχη στον Στίβεν και την όμορφη οικογένειά του».

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ