Γράφτηκε ιστορία στην Κίνα: Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου νέα πρωταθλήτρια κόσμου στο τραμπολίνο
Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Εφραίμογλου
Ελληνική Ολυμπιακή ΕπιτροπήΤην πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τραμπολίνο που διεξάγεται το Ναντζίνγκ της Κίνας κατέκτησε η ελληνίδα πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Εφραίμογλου.
Η 21χρονη γυμνάστρια του Αστέρα Πεύκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του ατομικού ακροβατικού διαδρόμου συγκεντρώνοντας 26.300 βαθμούς.
Στον τελικό του αγωνίσματος, εκτός της Εφραίμογλου συμμετείχε για πρώτη φορά και δεύτερη ελληνίδα αθλήτρια και συγκεκριμένα η Μαρία Αριστείδου η οποία πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, καταλαμβάνοντας την έκτη θέση.
Με ανάρτησή της στο Χ η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) συνεχάρη τις δύο πρωταθλήτριες, σημειώνοντας ότι πρόκειται περί τεράστιας επιτυχίας.
«Tεράστια επιτυχία για το ελληνικό Τραμπολίνο και για την Ελληνική Γυμναστική! H Aλεξάνδρα Εφραίμογλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο στο Ναντζίνγκ της Κίνας. Θερμά συγχαρητήρια Αλεξάνδρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ΕΟΕ.
Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης από την πλευρά του επισήμανε σε δική του ανάρτηση: «Στην κορυφή του κόσμου η Aλεξάνδρα Εφραίμογλου. Η 22χρονη Πρωταθλήτρια Ευρώπης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο, στον ακροβατικό διάδρομο. Θερμά συγχαρητήρια, Αλεξάνδρα, πολλά μπράβο σε προπονητές & Ομοσπονδία Γυμναστικής».
Στον επικεφαλής του UFC πρότεινε τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου ο Ντόναλντ Τραμπ
21:27
Γράφτηκε ιστορία στην Κίνα: Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου νέα πρωταθλήτρια κόσμου στο τραμπολίνο
21:18
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ και Ερντογάν - Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
21:07
Ισραήλ: Διαδήλωση στο Τελ Αβίβ κατά Νετανιάχου - Ζητούν κυβέρνηση με αραβικά κόμματα
20:57