ΣΠΟΡ

Super League: ο Ολυμπιακός έμεινε στο Χ με την Κέρκυρα

Super League: ο Ολυμπιακός έμεινε στο Χ με την Κέρκυρα
EUROKINISSI / ICONPRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Έκπληξη στην 12η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό να μένει ισόπαλος χωρίς γκολ με την Κέρκυρα στο Καραϊσκάκης και να έχει την πρώτη του εντός έδρας απώλεια από τις 6 Δεκεμβρίου του 2014 και το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν βρήκε σκορ μετά από 39 αγώνες και την ήττα του από τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο του 2014.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο και παγιδεύτηκε στην σφιχτή αμυντική τακτική του Γρηγορίου με την Κέρκυρα να μένει αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς και απείλησε μόνο με μακρινά σουτ. Οι αλλαγές με Καρντόσο, Μπουχαλάκη και Βιάνα λόγω του αγώνα του Europa League δεν έφερε μεγάλη διαφοροποίηση στην ενέργεια των ερυθρόλευκων.

Στο β μέρος η Κέρκυρα είχε την καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Τουράμ να καθυστερεί σε τετ α τετ με τον Λεάλι και τον Ιταλό γκολκίπερ να βγάζει με τα ακροδάχτυλα κόρνερ.

3974920


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο Μπέντο που δεν έιχε και πάλι στην αποστολή του Τσόρι και Μάριν, έβαλε κάπιοια στιγμή και τον Πάρντο αντί του Ρέτσου δίνοντας πλάτος στο γήπεδο, αλλά και τον Μαρτίνς στα χαφ, δίχως όμως να βρει και πάλι το γκολ, απειλώντας πάντως με καλά σουτ την εστία της Κέρκυρας.

3974856


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)

Ο Κουτζιαβασίλης έκανε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις, ενώ όταν μπήκε και ο Ιντέγιε, ο Ολυπιακός σήκωσε και την μπάλα δίνοντας την δυνατότητα στους κεντρικούς αμυντικούς της Κέρκυρας να διώχνουν και στο τέλος να πανηγυρίζουν έναν πολύτιμο βαθμό.

3975048


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Ο Ολυμπιακός πήγε στους 22 βαθμούς, 5 περισσότερους από τον δεύτερο ΠΑΣ (τους 17 βαθμούς μπορεί να φτάσει και ο Παναθηναϊκός αν κερδίσει τον Πανιώνιο) και επτά από την ΑΕΚ.

3975063


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)

Η 12η αγωνιστική

ΠΑΣ Γιάννινα-Βέροια 2-0
Αστέρας Τρ.-ΑΕΛ 1-1
ΑΕΚ-Πλατανιάς 3-0

Κυριακή

Ολυμπιακός-Κέρκυρα 0-0
Λεβαδειακός-Ηρακλής (17.15)
Παναιτωλικός-Ξάνθη (17.15)
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (19.30

Δευτέρα

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος (19.30)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ