ΣΠΟΡ

NBA: κορυφαίο της ημέρας το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο

NBA: κορυφαίο της ημέρας το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / TANNEN MAURY

Μια ακόμη επιβεβαίωση ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι το πρόσωπο της χθεσινής αγωνιστικής στο NBA, ήρθε με την δημοσιοποίηση του TOP-10 των φάσεων με τον Έλληνα άσσο στο νούμερο 1.

Τα θετικά σχόλια για την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη των Μπακς επί των πρωταθλητών Καβς συνεχίζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και οι δηλώσεις του Λεμπρόν Τζέιμς προστέθηκαν σε αυτά: «Είναι πρόκληση να αντιμετωπίζεις τον Αντετοκούνμπο, ειδικά στην άμυνα, γιατί παίζει σε διαφορετικές θέσεις. Δεν ματσάρεις συνέχεια μαζί του, γιατί παίζει στο ‘1’, στο ‘2’, στο ‘3’, στο ‘4’... Θα πρέπει να τον προσέχεις συνέχεια. Πόσο χρονών είναι; Σίγουρα δεν είμαι τόσο ψηλός όσο εκείνος, ούτε έπαιζα πλέι μέικερ. Εκείνος παίζει στη θέση αυτή και μπορεί να δημιουργεί για τους συμπαίκτες του και τον εαυτό του. Είναι ένα μοναδικό ταλέντο που έχουμε στο πρωτάθλημά μας και το Μιλγουόκι έχει έναν εξαιρετικό παίκτη» ήταν τα λόγια του "βασιλιά".

2016 11 30T015701Z 1969042721 NOCID RTRMADP 3 NBA CLEVELAND CAVALIERS AT MILWAUKEE BUCKS


(Ο Λεμπρόν σε προσπάθειά του - Πηγή: Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports)

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Αντετοκούνμπο και το κάρφωμα του στο καλάθι των Καβς φιγουράρει στο νούμερο 1 του χθεσινού TOP-10 του ΝΒΑ.

Η γκάφα του JR Smith

Στον ίδιο αγώνα η κάμερα κετέγαρψε και μια φάση που θα πάρει σίγουρα θέση στις γκάφες όχι μόνο της χρονιάς, αλλά της δεκαετίας. Ο Τζέι Αρ Σμιθ πήγε να μιλήσει στον Τζέισον Τέρι στον πάγκο, μόνο, που ο αγώνας παιζόταν εκείνη την ώρα και ο αντίπαλός του έβαλε το πιο εύκολο καλάθι της βραδιάς.

Ο Σμιθ πάντως θέλησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν κατάλαβε γαιτί νόμιζε ότι ήταν εκτός 5άδας. Συμβαίνουν και στους καλύτερους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ