ΣΠΟΡ

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Ίβιτς στον ΠΑΟΚ

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Ίβιτς στον ΠΑΟΚ
EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν οι καταγγελίες του Βλάνταν ΊΒιτς μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο προκάλεσαν και την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, παρά τις διευκρινήσεις που έδωσε ο Σέρβος τεχνικός το απόγευμα της Πέμπτης στα Τρίκαλα, στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Κυπέλλου.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, διέταξε προακαταρκτική εξέταση ώστε να διερευνηθεί το ενδεχόμενο χειραγώγησης του παιχνιδιού με βάση την ειδική διάταξη του νόμου περί χειραγωγημένων αγώνων.

Την έρευνα διεξάγει ο Αθλητικός Εισαγγελέας, Φίλιππος Καρατσίδης και κλήθηκαν ως μάρτυρες να καταθέσουν (καθώς δεν υπάρχουν κατηγορίες) ο Βλάνταν Ίβιτς,ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ και ο Στέφανος Αθανασιάδης ως αρχηγός.

Σε ό,τι αφορά τον Τζαβέλλα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο, καθώς στην χθεσινή σύσκεψη με την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στον Δικέφαλο αποφασίστηκε να στηριχθεί ο προπονητής, ενώ ο διεθνής παίκτης σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες εξετάζει και την πιθανότητα να κινηθεί νομικά για τις δηλώσεις του Ίβιτς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ