ΣΠΟΡ

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στην 1η προπόνηση του Ουζουνίδη

Οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στην 1η προπόνηση του Ουζουνίδη
Οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες την αποστολή της ομάδας επιστρέφοντας από την Κρήτη EUROKINISSI SPORTS

Μια αναπάντεχη επίσκεψη είχαν ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του Παναθηναϊκού στην προπόνηση στο Κορωπί, από περίπου 50 οπαδούς, που εμφανίστηκαν απρόσκλητοι και είχαν έντονο διάλογο με τα μέλη της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι οπαδοί διέκοψαν την πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη και σε πολύ έντονο ύφος και αρκετά "γαλλικά" απευθύνθηκαν στους περισσότερους από τους παίκτες για την αγωνιστική τους εικόνα στα τελευταία ματς, ενώ κάποιοι εξ αυτών φέρονται να προσπάθησαν να επιτεθούν στον Βίκτορ Ιμπάρμπο!

Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ενώ από τα πυρά τους δεν γλύτωσε ούτε ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού (που θα παρουσιαστεί αύριο επίσημα από τον σύλλογο) στον οποίο είπαν ότι του δίνουν πίστωση χρόνου, δίχως να ξεχνούν ότι το καλοκαίρι ήταν υποψήφιος για να αναλάβει τον Ολυμπιακό!

Η αντίδραση του Ουζουνίδη

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πάντως ήταν ψύχραιμος μιλώντας στους παίκτες του: "Παιδιά αυτά τα πράγματα δυστυχώς γίνονται στην Ελλάδα. Εμείς μόνο με ένα τρόπο μπορούμε να απαντήσουμε και αυτός είναι με την απόδοση μας μέσα στο γήπεδο. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση. Κάνουμε μια καινούρια προσπάθεια. Θέλω να να βγάλουμε εγωισμό, επίσης από εδώ και στο εξής τέλος οι διαμαρτυρίες στους διαιτητές. Θέλω να δείχνουμε ομάδα μέσα στο γήπεδο".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ