ΣΠΟΡ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε επίσημα τον Μαρίνο Ουζουνίδη

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε επίσημα τον Μαρίνο Ουζουνίδη
EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Συνειδητοποιημένος για την δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην επίσημη παρουσίαση του αποό την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα χρειάζεται άμεσα νίκες για να ξαναβρεί τα πατήματά της.

Μετά από το σερί των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων η επιστροφή στις επιτυχίες είναι η προτεραίοτητα του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού Μαρίνου Ουζουνίδη, που παρουσιάστηκε επίσημα στους δημοσιογράφους από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο και τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Τζιλμπέρτο Σίλβα.

3980990


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Στόχος μου αλλά και της διοίκησης είναι να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει και θα ζήσει ο Παναθηναϊκός στιγμές που είχα ζήσει και εγώ στο παρελθόν ως παίκτης της» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα τεχνικού που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου για τον επόμενο 1μιση χρόνο.

3980976


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν ένας άνθρωπος που εμείς σκεφτόμασταν εδώ και καιρό και που θα θέλαμε να έχουμε στον Παναθηναϊκό», αποκάλυψε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «πέρυσι ήταν στον Πανιώνιο όταν εμείς χρειάστηκε να αναζητήσουμε προπονητή. Κάτω από δύσκολες συνθήκες μας δόθηκε η ευκαιρία να έρθει τώρα σε εμάς. Αισθάνεται Παναθηναϊκός και είναι ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός. Περιμένουμε να δούμε την δουλειά του στο γήπεδο και να γίνει ο Παναθηναϊκός αυτό που πρέπει να γίνει».

Δείτε την παρουσίαση του Μαρίνου Ουζουνίδη όπως την "ανέβασε" στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο You Tube ο Παναθηναϊκός.

3980968


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ