ΣΠΟΡ

Χούλιγκανς έριξαν κροτίδα και διέκοψαν το ματς της Μετς με τη Λυόν

Χούλιγκανς έριξαν κροτίδα και διέκοψαν το ματς της Μετς με τη Λυόν
Τραυμάτισαν τον Πορτογάλο τερματοφύλακα της Λυον Αντονι Λόπεζ και διακόπηκε η αναμέτρηση Μετς-Λυόν Getty Images / Kaz Photography

Η δράση των χούλιγκανς οδήγησε στην διακοπή του αγώνα της Μετς με τη Λυόν για το Γαλλικό πρωτάθλημα καθώς έριξαν κροτίδα και τραυμάτισαν τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Άντονι Λόπεζ.

Στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης στη Λοραίνη με την Μετς να σκοράρει, οι ανεγκέφαλοι από την κερκίδα των φανατικών της πέταξαν κροτίδα-δυναμιτάκι στον αγωνιστικό χώρο και ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Λυόν Άντονι Λόπεζ έπιασε τα αφτιά του από την "έκρηξη".

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, και την ώρα που δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τημ της Λυόν δέχθηκε και δεύτερη κροτίδα, που έσκασε σχεδόν πάνω του.

Ο παίκτης υπέστη τραυματισμό στα αφτιά και στο πρόσωπο και διεκομίσθη στο νοσοκομείο για περισσότερες εξετάσεις (οι οποίες βγήκαν καθαρές), ενώ ελαφριά εγκαύματα στη γάμπα έχει και ο γιατρός της Λυόν. Ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά αρχικά το ματς, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν βγηκάν ξανά στον αγωνιστικό χώρο, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά.

Η Μετς κινδυνεύει με βαριά τιμωρία και αφαίρεση βαθμών, ενώ το εκπληκτικό είναι ότι η ομάδα τους λίγο νωρίτερα είχε ανοίξει το σκορ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ