ΣΠΟΡ

Ένταση και επεισόδια πριν από το Πανιώνιος-Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών

Ένταση και επεισόδια πριν από το Πανιώνιος-Ολυμπιακός στο μπάσκετ γυναικών
EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Η συνύπαρξη οπαδών του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την Α1 γυναικών, είχε ως αποτέλεσμα επεισόδια και συμπλοκές έξω από το κλειστό με την Αστυνομία να επεμβαίνει και το ματς να καθυστερεί να ξεκινήσει.

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν την εμφάνιση τους λίγο πριν το τζάμπολ και επιχείρησαν δυναμικά να κάτσουν στην κερκίδα, την ώρα που υπήρχαν και οπαδοί του Πανιωνίου στο γήπεδο. Δημιουργήθηκε ένταση και ο διαιτητής σε συνεργασία με την Αστυνομία ζήτησε να βγουν έξω ώστε να αρχίσει το ματς, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι υποστήριζαν ότι δεν υπάρχει κανονισμός απαγόρευσης προσέλευσης φιλάθλων στα ματς της Α1 γυναικών στο μπάσκετ.

Βγαίνοντας έξω υπήρξαν συμπλοκές με οπαδούς του Πανιωνίου με ανταλλαγή καπνογόνων και κροτίδων, ενώ υπήρξαν αρκετές υλικές ζημιές στο κλειστό της Αρτάκης και τραυματισμοί από το πολύ ξύλο που έπεσε, αφού οι "στρατοί" από τις δύο πλευρές ήταν εξοπλισμένοι με κράνη και λοστούς.

Οι απλοί φίλαθλοι που είχαν πάει για το παιχνίδι έτρεχαν έντρομοι εντός του κλειστού για να προφυλαχθούν, αφού η αστυνομία καθυστέρησε να αντιδράσει.

Τελικά το ματς ξεκίνησε μια ώρα αργότερα αφού οι διαιτητές ζήτησαν να φύγουν οι οπαδοί και για την ιστορία οι ερυθρόλευκες κέρδισαν 73-57.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ