ΣΠΟΡ

Διακοπή στο Σαρλερουά-Σταντάρ Λ. από "βροχή αντικειμένων"

Διακοπή στο Σαρλερουά-Σταντάρ Λ. από "βροχή αντικειμένων"
Getty Images / Dean Mouhtaropoulos

Μετά το Μετς-Λυόν το Σάββατο και το παιχνίδι της Σαρλερουά με την Σταντάρ Λιέγης για το Βελγικό πρωτάθλημα διακόπηκε καθώς οπαδοί και των δύο ομάδων πετούσαν κάθε λογής αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Η πρώτη διακοπή σημειώθηκε στο 51ο λεπτό, με τον Μπελφοντίλ να έχει κάνει το 1-2 για τους φιλοξενούμενους και τους οπαδούς τους να πετούν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο, υποχρεώνοντας τον διαιτητή της αναμέτρησης να σταματήσει προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Σέρβος προπονητής της Σταντάρ, Αλεξάντερ Γιάνκοβιτς, πήρε μια ντουντούκα από τους οργανωμένους και πήγε μπροστά τους ζητώντας τους να σταματήσουν.

Στο 67 όμως μετά το 1-3 του Ορλάντο Σα οι οπαδοί της Σταντάρ επανέλαβαν τα ίδια και ο ρέφερι έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για 10 λεπτά. Όταν όμως επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, τότε ήταν η σειρά των γηπεδούχων να αναλάβουν δράση και το ματς να διακόπτεται οριστικά.

Θυμίζω ότι οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί της Σταντάρ Λιέγης είχαν δημιουργήσει πρόβλημα και στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για το Europa League, προκαλώντας την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας.

2627768


(Τα επεισόδια των οπαδών της Σταντάρ Λ. στην Λεωφόρο - Πηγή: EUROKINISSI)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ