ΣΠΟΡ

Άγριο ξύλο σε διαιτητή στην Αργεντινή (vid)

Άγριο ξύλο σε διαιτητή στην Αργεντινή (vid)
Twitter / 4-3-3 Ayacucho @433_Ayacucho

Ο διαιτητής Κλαούντιο Ελιτσίρι στην Αργεντινή ξυλοκοπήθηκε άγρια από ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, που διαφώνησαν με απόφασή του και πήραν το "νόμο" στα χέρια τους.

Ο αγώνας ήταν ανάμεσα στη Σαρμιέντο ντε Αγιακούτσο με την Σανσινένα, για το Κύπελλο στις μικρές κατηγορίες της Αργεντινής (και το πρώτο ματς 2-1 υπερ της Σανσινένα) αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ εξαιτίας μιας κόκκινης κάρτας. Και ο "ένοχος" ήταν ο ρέφερι.

Ο Κλαούντιο Ελιτσίρι αρχικά αρνήθηκε πέναλτι στους γηπεδούχους με το σκορ στο 1-1 (την ώρα που οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει σε 1-1 από την άσπρη βούλα) και στην αντεπίθεση (61) η Σανσινένα σκόραρε με το γήπεδο να βράζει. Όλοι έπεσαν στον ρέφερι, που διέκοψε για λίγο το ματς.

Δεν πέρασαν έξι αγωνιστικά λεπτά και ο Ελιτσίρι απέβαλε και ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, τον Κριστιάν Κουρουσέτ και ο αγωνιστικός χώρος μετετράπη σε πεδίο μάχης με εισβολή οπαδών.

Μαζί με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων τον έδειραν ανελέητα και μόνον χάρις στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων και των αστυνομικών δεν είχαμε χειρότερα. Όμως η τρομαγμένη όψη του στα αποδυτήρια και το πρησμένο πρόσωπο του ήταν μια πραγματικά συγκλονιστική εικόνα.

Το ματς διακόπηκε οριστικά αφού χρειάστηκε και η παρέμβαση των Αστυνομικών δυνάμεων και η Σανσινένα, που πέρασε με συνολικό σκορ 4-2 θα αντιμετωπίσει την Χερμινάλ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ