ΣΠΟΡ

Σοβαρός ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό

Σοβαρός ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στον Ολυμπιακό
EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Ντάνιελ Χάκετ στην χθεσινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ούνιξ Καζάν καθώς μπορεί να μείνει και δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε γλιστρώντας σε μια ανύποπτη φάση του αγώνα, ένα λεπτό πριν το τέλος και με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει τη νίκη από ώρα και αποχώρησε υποβασταζόμενος από τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια. Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για θλάση στον δικέφαλο, αλλά η σημερινή διάγνωση είναι ακόμη πιο σοβαρή.

3987894


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Ο Χάκετ έχει υποστεί εκτεταμένη ρήξη οπισθίων μηριαίων και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες!

Εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις τότε ο παίκτης θα χάσει μια σειρά σημαντικών αγώνων: τον Δεκέμβριο με Ζαλγκίρις (εκτός), Ερυθρό Αστέρα (εντός), Μπάμπεργκ (εκτός) και Φενέρμπαχτσε (εντός) για την Euroleague, ενώ στην Α1 θα απουσιάσει στα ματς με Ρέθυμνο (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), Προμηθέα (εντός) και Κύμη (εκτός).

3987892


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)

Κυρίως όμως μοιάζει σχεδόν απίθανο να προλάβει τον Ιανουάριο τα τρία ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: στις 6 Ιανουαρίου για την Euroleague στο ΣΕΦ, το νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου στο ίδιο γήπεδο στις 16 του μήνα και δύο εβδομάδες μετά το ματς πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ