ΣΠΟΡ

Euroleague: στο νούμερο 1 του Top-10 το κάρφωμα του Γκάμπριελ

Euroleague: στο νούμερο 1 του Top-10 το κάρφωμα του Γκάμπριελ
EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

"Πράσινο" χρώμα έχει το Top-10 των κορυφαίων φάσεων της 11ης αγωνιστικής της Euroleague καθώς στο Νο 1 φιλοξενείται το εντυπωσιακό κάρφωμα του φόργουορντ του Παναθηναϊκού Superfoods Κένι Γκέιμπριελ, στην αναμέτρηση με την Γαλατά.

Ο 27χρονος φόργουορντ έκανε την καλύτερη του εμφάνισημε την φανέλα του Παναθηναϊκού Superfoods και έδωσε ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του και τι μπορεί να προσφέρει στη νέα του ομάδα, όσο θα απουσιάζει ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Γκέιμπριελ σε 19.27 που αγωνίστηκε κόντρα στην Γαλατά, πρόλαβε να πετύχει 14 ποντους (3/4 δίπ., 2/3 τριπ., 2/2 βολές), μάζεψε 5 αμυντικά ριμπάουντς και είχε μόλις 1 λάθος, δείχνοντας ότι θα αποτελέσει πολύτιμη λύση για την ομάδα, προσφέροντας διαφορετικά στοιχεία από τον Γκιστ με το παιχνίδι του.

3987697


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

Το ανάποδο κάρφωμά του Γκέιμπριελ, από την ασσίστ του Τζέιμς, βρέθηκε δικαιολογημένα στην κορυφή του TOP-10 των φάσεων της 11ης αγωνιστικής της Euroeleague, ενω στο ν.3 υπάρχει μια φάση και από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ούνιξ και το κάρφωμα του Γουίλιαμς στο ερυθρόλευκο καλάθι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ