ΣΠΟΡ

Euroleague: 6 μήνες εκτός δράσης ο Χάκετ!

Euroleague: 6 μήνες εκτός δράσης ο Χάκετ!
EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ

6 μήνες εκτός δράσης θα μείνει τελικά ο Ντάνιελ Χάκετ κάθως ο τραυματισμός του αποδείχθηκε πολύ πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση και θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί με την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να αναζητά πλέον άλλον γκαρντ.

Ο Χάκετ που τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στην αναμέτρηση με την Ούνιξ, 1.14 πριν το φινάλε, με τους ερυθρόλευκους να έχουν εξασφαλίσει τη νίκη και αρχικά εκτιμήθηκε ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα έμενε εκτός δράσης για περίπου 2 μήνες.

Όμως ο τραυματισμός του είναι πολύ πιο σοβαρός και θα χρειαστεί χειρουργείο, με το χρόνο αποκατάστασης να εκτιμάται στους 6 μήνες και τον Ολυμπιακό πλέον να αναζητά τον αντικαταστάτη του 28χρονου παίκτη.

3987893


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Ντάνιελ Χάκετ έχει υποστεί απόσπαση του τένοντα του δικεφαλου μηριαίου και του ημιτενοντώδους από το ισχιακό κύρτωμα και για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του συνίσταται χειρουργική αντιμετώπιση η οποία θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα έξι μηνών. (Πηγή: Facebook / Olympiacos B.C.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ