Ρεάλ Μ.-Κασίμα Άντλερς στον τελικό του Παγκόσμιου Συλλόγων
Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε τις προβλέψεις και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου Συλλόγων νικώντας την Κλουμπ Αμέρικα από το Μεξικό με 2-0 και θα διεκδικήσει το τρόπαιο από την Ιαπωνική Κασίμα Άντλερς.
Παρότι είχε προβλήματα στην άμυνα της, με την απουσία του Σέρχιο Ράμος και του Πέπε, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε προβλήματα αμυντικά, αλλά σπαταλούσε τις ευκαιρίες που δημιουργούσε μέχρι τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν ο Καρίμ Μπενζεμά, από κάθετη μεταβίβαση του Κρόος, βρήκε στόχο για το 1-0.

(Πηγή: Reuters / Issei Kato Livepic)
Το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του β ημιχρόνου για το τελικό 2-0, με τον διαιτητή να κάνει και αυτός χρήση του βίντεο (όπως στον πρώτο ημιτελικό) για να δει αν ο Πορτογάλος ήταν οφσάιντ και μάλιστα στο γήπεδο υπήρχε και η σχετική ενημέρωση στους φιλάθλους.

(Πηγή: Reuters / Kim Kyung-Hoon Livepic)
Το γκολ κατακυρώθηκε και την Κυριακή στις 12.30 θα γίνει ο τελικός της Ρεάλ Μαδρίτης με την Κασίμα Άντλερς, που εχθές κέρδισε 3-0 την Ατλέτικο Νασιονάλ.
SPONSORED
Πιλοτικό πρόγραμμα «κλιματικής θωράκισης» στο Νοσοκομείο Νίκαιας από το ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος
23:45
Ιππότης ο Ίντρις Έλμπα από τον βασιλιά Κάρολο
23:36
Κούβα: Aναστέλλονται oι πληρωμές με κάρτες Visa και Mastercard λόγω των αμερικανικών κυρώσεων
23:27
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21