ΣΠΟΡ

Euroleague: ήρθε στην Ελλάδα ο Τζεντίλε για τον Παναθηναϊκό Superfoods

Euroleague: ήρθε στην Ελλάδα ο Τζεντίλε για τον Παναθηναϊκό Superfoods
EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Στην Αθήνα έφτασε λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Τρίτης ο νέος άσσος του Παναθηναϊκού Superfoods, Αλεσσάντρο Τζεντίλε, τον οποίο υποδέχθηκαν οπαδοί της ομάδας.

Ο Τζεντίλε ανακοινώθηκε την Δευτέρα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και θα φορά την πράσινη φανέλλα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και ήταν ένα θέμα στο οποίο αναφέρθηκε στις δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, όπως και για το ματς του Εξάστερου αύριο στο Μιλάνο με την πρώην του ομάδα.

3999511


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Ήταν ένα όνειρο για εμένα. Είναι απίστευτο ότι έρχομαι εδώ πάλι μετά από τόσα χρόνια. Ελπίζω να βαδίσω στα βήματα του πατέρα μου. Μακάρι να έχουμε την ίδια πορεία με νίκες» είπε αρχικά ο Τζεντίλε και συνέχισε αναφερόμενος στον Τσάβι Πασκουάλ.

«Δεν μου είπε πολλά. Ήμουν ενθουσιασμένος που είχα την ευκαιρία να έρθω εδώ. Δεν είπαμε τίποτα ξεχωριστό. Είμαι έτοιμος να δώσω ό,τι χρειάζεται η ομάδα, βήμα - βήμα. Έχει αρχίσει η σεζόν. Θέλω να δώσω ό,τι μπορώ. Είχα μεγάλη εμπειρία με νίκες στο Μιλάνο, ήταν η ώρα να αλλάξω. Αυτή ήταν η στιγμή για μια νεά αρχή. Όταν παίζαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θυμόμουν πάντα τι γινόταν παλαιότερα. Αυτό που θέλω τώρα είναι να πάρω τρόπαια. Αυτό θέλει μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό. Είμαι εδώ για να νικάω. Πιστεύω πως με χρόνο και υπομονή, θα είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα».

3999504


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

«Θέλω να είμαι εδώ για περισσότερους από έξι μήνες. Έχω, βέβαια, συμβόλαιο με την Αρμάνι. Θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε τα πράγματα το καλοκαίρι. Το ματς με την Αρμάνι θα είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Αλλά, ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά. Ελπίζω να νικήσουμε».

Ο Αλεσσάντρο Τζεντίλε θα μπορεί να αγωνιστεί με το ξεκίνημα του β γύρου στην Euroleague και δεν θα μπορούσε παρά να αναφερθεί στην κόντρα με τον Ολυμπιακό: «όσοι αγαπούν το μπάσκετ ξέρουν την κόντρα Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού. Χαίρομαι που ξεκινάω την πορεία μου στην Euroleague με ματς κόντρα στον Ολυμπιακό».

3999544


(Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ