ΣΠΟΡ

MMA: αντίστροφη μέτρηση για την μονομαχία Ράουζι-Νούνιες

MMA: αντίστροφη μέτρηση για την μονομαχία Ράουζι-Νούνιες
Getty Images / Michael Reaves

Η Ρόντα Ράουζι είναι αδιαμφισβήτητα η σταρ των μαχητικών αθλημάτων και η επιστροφή της σε δράση στο "κλουβί" του MMA απέναντι στην πρωταθλήτρια Αμάντα Νούνιες, το κορυφαίο γεγονός στο MMA για το 2016.

Η ήττα-σοκ της Ράουζι το Νοέμβριο του 2015 από την Χόλι Χολμ στην Μελβούρνη, ήταν από τους αγώνες που έχουν μείνει στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων. Κυρίως όμως ήταν οι συνέπειες της ήττας και του τίτλου που έχασε η Αμερικανίδα μαχήτρια, καθώς παραδέχθηκε ότι έπαθε κατάθλιψη και σκέφτηκε ακόμη και να αυτοκτονήσει.

GettyImages 497204972


(Η Χόλι Χολμ κερδίζει την Ράουζι - Πηγή: Getty Images / Quinn Rooney)

Για αυτό και η είδηση της επιστροφής της σε αγωνιστική δράση μετά το πέρασμά της από τον κινηματογράφο και τη "μονομαχία" της με την Μισέλ Ροντρίγκες στο Fast and Furious 7 ξεσήκωσε ενθουσιασμό ανάμεσα στους θαυμαστές της, αλλά και στον ανδρικό πληθυσμό, αφού η δυναμική Ρόντα θεωρείται μία από τις πιο σέξι αθλήτριες στον κόσμο.

GettyImages 622493252


(Ράουζι (αρ.) εναντίον Νούνιες - Πηγή: Getty Images / Michael Reaves)

Η Χάλκινη Ολυμπιονίκης στο τζούντο το 2008, έχει αφοσιωθεί πλήρως στην προετοιμασία της για την διεκδίκηση του τίτλου από την Αμάντα Νούνιες και το βίντεο πρόμο της μάχης τους, πραγματικά είναι καθηλωτικό.

Η μεγάλη βραδιά θα φιλοξενηθεί στο Λας Βέγκας στις 30 Δεκεμβρίου στα πλαίσια του UFC 207 και θα είναι πιθανότατα ο τελευταίος αγώνας της Ρόντα Ράουζι (όπως έχει πει σε συνέντευξή της στην Ελεν Ντε Τζενέρις) και αναμένεται να σπάσει όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης στην συνδρομητική τηλεόραση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ