ΣΠΟΡ

Το εκπληκτικό κόλπο ενός παίκτη ράγκμπι που έγινε viral (vid)

Το εκπληκτικό κόλπο ενός παίκτη ράγκμπι που έγινε viral (vid)
CNNi

Μετά από δεκαπέντε χρόνια προσπαθειών ο Alan Knuckey κατάφερε να πετύχει μια τρομερή κίνηση στο ράγκμπι και έχει γίνει viral σε όλο τον κόσμο.

Ο παίκτης των Charlton Park του Λονδίνου απέκτησε την δική του κίνηση και είδε το όνομά του να ταξιδεύει παντού.

Παίζοντας με τους Old Colfeians τον περασμένο μήνα, πήρε την μπάλα από τους συμπαίκτες του πίσω από την μια γραμμή του γηπέδου, την κλώτσησε με τακουνάκι πάνω από το κεφάλι του και την έπιασε λίγο πριν από την τελική γραμμή.

«Μέρος του είναι θέμα ταλέντου, αλλά μεγάλο κομμάτι του είναι θέμα τύχης – και εκείνη την μέρα ήμουν πολύ τυχερός», θυμάται ο ίδιος. «Όταν χτύπησα την μπάλα, ήξερα ότι ήταν καλή. Η αδρεναλίνη μου χτύπησε». «Συνήθως δεν μπορώ να τρέξω σε όλο το μήκος του γηπέδου, αλλά λόγω της αδρεναλίνης θα μπορούσα να το κάνω δύο φορές».

Στον επόμενο αγώνα της ομάδας του ο παίκτης σκόραρε τρεις φορές με τον ίδιο τρόπο, ταξίδεψε για ένα τουρνουά στο Ντουμπάι για την πρώτη φάση της διοργάνωσης Sevens World Series 2016-2017 και ύστερα έδειξε στο CNNi το περίφημο πια Knuckey. Μάλιστα προκάλεσε όλους όσοι πιστεύουν ότι μπορούν να τον ανταγωνιστούν να ανεβάσουν τα βίντεο τους στο διαδίκτυο.

Από την μέρα που επέστρεψε σπίτι δεν έχει την ίδια επιτυχία όμως. Οι αντίπαλοι του έμαθαν το κόλπο και βρήκαν τρόπο να τον σταματούν.

«Με κρατούν από την φανέλα καθώς τρέχω», έγραψε στο Facebook. «Αλλά πήραμε πέναλτι. Το βλέπω λοιπόν σαν επιτυχία».

Alan Knuckey: Rugby player recreates the incredible trick that went viral

By Gary Morley and Christina Macfarlane, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ