Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Γυμνός στο χιόνι και όχι για... καλό σκοπό
Το ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, τολμηρός, συχνά προκλητικός και απρόβλεπτος δεν είναι νέο, όπως και ότι μάλλον δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει ποτέ.
Αυτή τη φορά, ο Σουηδός επιθετικός, έγινε... viral και μάλιστα σε φόντο... χριστουγεννιάτικο, όχι όμως με κάποια περίτεχνη ενέργειά του εντός αγωνιστικού χώρου.
Ο Ίμπρα, έβγαλε τα ρούχα του και βγήκε έξω στο χιόνι για να κάνει τη γυμναστική του.
Φορώντας μόνο το εσώρουχό του, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής, ξάπλωσε στο χιόνι κι έκανε μερικούς κοιλιακούς, πριν αρχίσει να τρέχει ξανά προς το σπίτι του, αναζητώντας λίγη ζεστασιά.
Το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με το σχόλιο-πρόκληση «Dare to Zlatan», όπως ήταν αναμενόμενο, είχε 2,5 εκατομμύρια views μέσα σε λίγες ώρες, ενώ δεν λείπουν και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.
Συναγερμός για την εξαφάνιση 15χρονης από χώρο φιλοξενίας στο Ίλιον
07:13
Τραμπ για τους πυροβολισμούς: «Ο ένοπλος προσπάθησε να σπάσει τον κλοιό ασφαλείας και εξουδετετώθηκε» (vid)
07:12
Τρόμος στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου: Ένοπλος άνοιξε πυρ ενώ ήταν στην αίθουσα ο Τραμπ (vid)
07:00
Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις και τοπικές βροχές - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
07:00