Ευχές για τις γιορτές από τα αστέρια των ελληνικών ομάδων (vid)
Οι πρωταγωνιστές των ελληνικών γηπέδων αλλά και των παρκέ του μπάσκετ στέλνουν τις δικές τους ευχές στους φιλάθλους μέσα από σπαρταριστά βίντεο που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας και των ημερών, με το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη εύχονται καλά Χριστουγέννα και κάποιοι από τους ξένους της ομάδας προσπαθούν και στα ελληνικά, με το αποτέλεσμα βέβαια να βγάζει πολύ γέλιο.

(Πηγή: Instagram / Olympiacos Fc)
Στο "πράσινο στρατόπεδο" τα αδέλφια Νικ και Πατ Καλάθης, αλλά και ο Παππάς με τον Γκιστ, έκαναν την παραμονή των Χριστουγέννων την αρχή με τις δικές τους ευχές από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods (Ευχές με πολύ γέλιο από τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods) και έδωσαν την ασσίστ σήμερα σε μια ακόμη σπαρταριστή 4άδα: Φελντέιν, Φώτσης, Νίκολς και Μποχωρίδης.
Στον ΠΑΟΚ όλοι οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ευχήθηκαν σε όλες τις δυνατές διαλέκτους.
Και η συνέχεια επί της οθόνης...
SPONSORED
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
Επεκτείνεται σε κομμωτήρια, καθαριστές, νοσοκομεία η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας
00:30
Από τη διπλωματία του πολέμου, στο γήπεδο: Θρίλερ με τις βίζες μελών της Εθνικής Ιράν στο Moυντιάλ
23:57