Premier League: μπελάδες στην Λίβερπουλ με το μεθυσμένο Φιρμίνο
Ξινό βγήκε το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην Λϊβερπουλ και τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Ρομπέρτο Φιρμίνο, που συνελήφθη μεθυσμένος να οδηγά στο κέντρο της πόλης.
Η Αστυνομία του Λίβερπουλ επιβεβαίωσε ότι ο Φιρμίνο κατηγορείται για οδήγηση μεθυσμένος, καθώς βρέθηκε να έχει καταναλώσει απαγορευτική ποσότητα αλκοόλ σε σχετικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι Αρχές τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης.
Το χειρότερο για την Λίβερπουλ είναι, ότι η δικάσιμος ορίστηκε για τις 31 Ιανουαρίου, ημέρα που ο σύλλογος αντιμετωπίζει στο ντέρμπυ της Premier League την Τσέλσι, σε ένα ματς που δυνητικά μπορεί να κρίνει και την μάχη του τίτλου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Λίβερπουλ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο και αρκέστηκε να πει ότι θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου.
Από σήμερα 1η Απριλίου η άρση ακινησίας οχημάτων με αναλογικά τέλη μέσω myAADE
22:22
Κακοκαιρία Erminio: 133 κλήσεις στην Πυροσβεστική στην Αττική, «βούλιαξε» η Καρδίτσα
22:11
Αυτοκινητοπομπή 300 τρακτέρ στους δρόμους της Βιέννης σε διαμαρτυρία αγροτών
22:02
Κακοκαιρια Erminio: Χιόνια στη Μακεδονία - Φούσκωσε ποτάμι στην Ημαθία, αλυσίδες στην Πέλλα
21:50