ΣΠΟΡ

Ληστεία στο σπίτι του Κάρλος Τέβεζ την ώρα του γάμου του

Ληστεία στο σπίτι του Κάρλος Τέβεζ την ώρα του γάμου του
ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DAVID FERNANDEZ

Αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει ο πλουσιότερα αμοιβόμενος ποδοσφαιριστής του κόσμου, όμως ο Κάρλος Τέβεζ είχε μια δυσάρεστη έκπληξη λίγες ώρες μετά τον γάμο του με την σύντροφο από τα παιδικά του χρόνια, αφού ληστές μπήκαν στο σπίτι του.

Όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ στην Αργεντινή οι "ποντικοί" βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στην οικεία του στην περιοχή Ορκέτα του Σαν Ισιντόρο την Κυριακή το απόγευμα, που ο Κάρλος Τέβεζ παντρευόταν τον έρωτα της ζωής του, Βανέσα Μανσίγια με την οποία είναι μαζί από τα 13 χρόνια του και έχουν δύο κόρες (Φλορένσια και Κάτια) και ένα γιο (Λίτο Τζούνιορ).

17430423


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DAVID FERNANDEZ)

Ο "Απάτσι" μετά τη γαμήλια δεξίωση ανακάλυψε ότι επίδοξοι ληστές είχαν μπει στο σπίτι τους, το οποίο όμως είναι ακατακοίτο εδώ και κάποιο διάστημα, καθώς η οικογένεια χτίζει ένα καινούργιο μέγαρο σε άλλη περιοχή. Παρά την δυσάρεστη έκπληξη, ο Τέβεζ και η οικογένεια του έφυγαν για ένα σύντομο ταξίδι του μέλιτος στο Μεξικό.

17430375


(Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DAVID FERNANDEZ)

Άλλωστε τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόφαση του στην μυθική πρόταση από την Κίνα και την Σανγκάη Σενχούα με ετήσιες αποδοχές 40 εκατομμυρίων €, που θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον κόσμο.

2016 12 11T215131Z 1323893844 RC18A77E5790 RTRMADP 3 SOCCER ARGENTINA


(Έτοιμος να αφήσει την Μπόκα για την Κίνα ο Τέβεζ - Πηγή: REUTERS / MARCOS BRINDICCI)

Όπως δήλωσε και στον Κινεζικό Τύπο, ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και τεχνικός της Σανγκάη, Γκουστάβο Πογιέτ, το θέμα είναι μάλλον τυπικό και οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει.

Έτσι στα 32 του ο Τέβεζ θα δοκιμάσει την ποδοσφαιρική του τύχη και στην Ασιατική Ήπειρο έχοντας αγωνιστεί στα πρωταθλήματα της Αργεντινής, της Βραζιλίας και της Ιταλίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ