ΣΠΟΡ

MMA: όλα έτοιμα για την μονομαχία Ράουζι-Νούνιες στο UFC 207

MMA: όλα έτοιμα για την μονομαχία Ράουζι-Νούνιες στο UFC 207
Getty Images / Rey del Rio

Το Λας Βέγκας προετοιμάζεται για την μονομαχία του παγκόσμιου τίτλου στο MMA γυναικών, ανάμεσα στην διεκδικήτρια Ρόντα Ράουζι και την νυν πρωταθλήτρια Αμάντα Νούνιες.

Μετά από πολύ καιρό στο UFC 207 την παράσταση στο κλουβί δεν θα κλέψει μια μονομαχία ανάμεσα σε άνδρες μαχητές, αλλά η αναμέτρηση των δύο κοριτσιών συνιστά την κορύφωση της αναμέτρησης, που θα λάβει χώρα στην T-Mobile Arena, στο Paradise της Νεβάδα. Το Rousey vs Nunes το βράδυ της 30ης Δεκεμβρίου είναι το "γεγονός" ανάμεσα στους φίλους των μαχητικών αθλημάτων.

GettyImages 622493252


(Ράουζι (αρ.) εναντίον Νούνιες (δ) - Πηγή: Getty Images / Michael Reaves)

Η ίντριγκα της επιστροφής σε δράση της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ρόντα Ράουζι μετά την ήττα της από την Χόλι Χολμ το Νοέμβριο του 2015, και η παρουσία της δυναμικής κατόχου του τίτλου Αμάντα Νούνιες προδιαθέτει για θέαμα υψηλού επιπέδου στο "οκτάγωνο".

Για να ανεβάσει την αδρεναλίνη και την προσμονή, η UFC έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο με τις 4 πιο εντυπωσιακές νίκες των δύο μονομάχων τα προηγούμενα χρόνια και το θέαμα κόβει πραγματικά την ανάσα, με τα κτυπήματα να είναι τόσο σφοδρά όσο και σε μια ανδρική μάχη.

Ήδη οι διοργανωτές έχουν ρεκόρ εισπράξεων από τους χορηγούς και αναμένουν και ρεκόρ τηλεθέασης στην συνδρομητική τηλεόραση, που καλύπτει τους αγώνες του UFC.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ