ΣΠΟΡ

NBA: πέρασαν από το Ντιτρόιτ οι Μπακς, που ψηφίζουν μαζικά Αντετοκούνμπο

NBA: πέρασαν από το Ντιτρόιτ οι Μπακς, που ψηφίζουν μαζικά Αντετοκούνμπο
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Πάρκερ οδήγησε τους Μπακς σε μια άνετη νίκη με 119-94 μέσα στο Ντιτρόιτ επί των Πίστονς, την ώρα που στο Μιλγουόκι επικρατεί φρενίτιδα για την ψήφο στους δύο παίκτες και κυρίως στον Giannis, αφιερώνοντας του μάλιστα και ένα ξεχωριστό tweet με την Ελληνική σημαία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιάζει αυτή την στιγμή πιο πιθανό να είναι στο All Star Game, σε σχέση με τον Τζαμπάρι Πάρκερ και οι Μιλγουόκι Μπακς ετοίμασαν ένα εξαιρετικό "τιτίβισμα" με την σημαία της Ελλάδας, φάσεις του Γιάννη και την Ακρόπολη για να παρακινήσουν τους φιλάθλους να τον ψηφίσουν μαζικά (καθημερινά ο καθένας μπορεί να κάνει 10 ποσταρίσματα στο Facebook ή στο Twitter).

2016 10 30T012326Z 252173909 NOCID RTRMADP 3 NBA BROOKLYN NETS AT MILWAUKEE BUCKS


(Πηγή: Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports)

Το συγκεκριμένο tweet, μαζί με προηγούμενα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες για να συμμετέχουν στην ψηφοφορία.

Στο Ντιτρόιτ η βραδιά ήταν εύκολη για τους Μπακς με το δίδυμο να σημειώνει 54 πόντους και να οδηγεί την ομάδα από τα μέσα της β περιόδου (μέχρι εκείνη την ώρα το ματς ήταν στον πόντο) στην επικράτηση. Ο Giannis είχε 23 πόντους, 5 ρ., 8 ασ. και 2 κλεψίματα, ενώ ο Πάρκερ ήταν πρώτος σκόρερ με 31 πόντους και 9 ρ.

Οι Μπακς έκαναν το 15-15, περνώντας ξανά στην 7η θέση πάνω από τους Μπουλς. Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Μινεζότα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ