ΣΠΟΡ

100 εκατομμύρια πρόσφεραν οι Κινέζοι στον Κριστιάνο Ρονάλντο

100 εκατομμύρια πρόσφεραν οι Κινέζοι στον Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Ζόρζε Μέντες (δ) μαζί με τον Κριστιάνο, την μητέρα του και τον πρόεδρο της Ρεάλ Μ. Φλορεντίνο Πέρεθ. Getty Images / Denis Doyle

Στην αποκάλυψη ότι Κινεζικός σύλλογος έχει προσφέρει στον Κριστιάνο Ρονάλντο περισσότερα από 100 εκατομμύρια € για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ασία, προχώρησε ο σούπερ ατζέντης του CR7, Ζόρζε Μέντες.

Η δήλωση του Μέντες έγινε λίγες μόνον ώρες μετά την οριστικοποίηση της μετεγγραφής του Κάρλος Τέβεζ στην Σανγκάη Σενχούα και του ετήσιου συμβολαίου των 38 εκατομμυρίων €, που τον καθιστούν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του κόσμου. Ο κορυφαίος ατζέντης του κόσμου μίλησε στο Sky Sports Italia και αποκάλυψε, ότι ο πελάτης του έχει απορρίψει μεγαλύτερη προσφορά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μέντες, Κινεζικός σύλλογος, τον οποίο πάντως δεν αποκάλυψε, έκανε πρόταση 100+ εκατ. στον Κριστιάνο Ρονάλντο και 300 εκατομμύρια στην Ρεάλ Μαδρίτης, για να τον αγοράσει και να σπάσει ασφαλώς όλα τα ρεκόρ ποσών, που έχουν δοθεί ποτέ για ποδοσφαιριστή.

Ο Ζόρζε Μέντες υποστήριξε πάντως, ότι ο Ρονάλντο δεν δέχτηκε, καθώς "δεν είναι το παν τα χρήματα". Κανείς δεν γνωρίζει αν έχει δόση αλήθειας η δήλωση του ή εντάσσεται στο παιχνίδι εντυπώσεων, που οφείλει να παίζει ένας σταρ, όπως ο Ρονάλντο (δεν είναι εύκολο να δεχθεί ότι ένας παίκτης όπως ο Τέβεζ τον ξεπερνά στην σχετική λίστα). Πρόσφατα πάντως είχε υπάρξει και έτερο δημοσίευμα, που αφορούσε ανάλογη πρόταση της Hebei China Fortune στο Λιονέλ Μέσι, επίσης 100 εκατ. για 5ετές συμβόλαιο, ώστε να μην ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε σχετικά

Οι Κινέζοι... τρελάθηκαν και δίνουν 500 εκατομμύρια στον Μέσι

Στην Σανγκάη ο Κάρλος Τέβεζ με το πιο ακριβό συμβόλαιο στον κόσμο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ