ΣΠΟΡ

MMA: όλα έτοιμα για την μάχη του παγκόσμιου τίτλου της Ράουζι με τη Νούνιες

MMA: όλα έτοιμα για την μάχη του παγκόσμιου τίτλου της Ράουζι με τη Νούνιες
Getty Images / Michael Reaves

Πλέον ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την μεγάλη τελευταία μάχη του 2016 στο MMA και τον αγώνα της Ρόντα Ράουζι με την Αμάντα Νούνιες για τον παγκόσμιο τίτλο.

Το UFC 207 θα φιλοξενηθεί τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) στο Λας Βέγκας και η μάχη των δύο κοριτσιών για τον παγκόσμιο τίτλο στην κατηγορία των 61 κιλών κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Ακόμη και το ζύγισμα των δύο αντιπάλων ήταν ένα γεγονός, που συγκέντρωσε πλήθος δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.

Η "επιστροφή της Ράουζι" στο "κλουβί" είναι το γεγονός της χρονιάς στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων και η Αμερικανίδα πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια ήταν φανερά αμήχανη και "σφιγμένη" την ώρα του ζυγίσματος, ενώ έφυγε δίχως και πάλι να κάνει κάποια δήλωση, αφού έχει επικλέξει να επικεντρωθεί στην προετοιμασία της και στην προσπάθεια ανάκτησης του τίτλου.

Αντίθετα η κάτοχος του τίτλου, Αμάντα Νούνιες εμφανίστηκε φορώντας ένα κεφάλι λιονταριού (που είναι και το παρατσούκλι της (@Amanda_Leoa ο λογαριασμός της στο Twitter), συνοδευόμενη από την σύντροφο της και επίσης αθλήτρια του MMA, Νίνα Ανσάροφ και μίλησε για την μεγάλη βραδιά: "ο αγώνας σημαίνει τα πάντα για μένα. Θα δείξω σε όλους ότι είμαι η πραγματική πρωταθλήτρια. Θα σας το αποδείξω, να είστε έτοιμοι" ήταν τα λόγια της προς το κοινό, που την αποδοκίμαζε, αφού η Ρόντα Ράουζι είναι η αγαπημένη σταρ των φιλάθλων.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ