ΣΠΟΡ

Euroleague: χάνει πιθανότατα το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ ο Σπανούλης

Euroleague: χάνει πιθανότατα το ντέρμπυ με τον ΠΑΟ ο Σπανούλης
EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

Πιο σοβαρός από όσο περίμεναν ήταν τελικά ο τραυματισμός του Βασίλη Σπανούλη στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με την Φενέρ την Πέμπτη και πιθανότατα θα του στερήσει την συμμετοχή του στο ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό Superfoods, στην πρεμιέρα του β γύρου της Superleague.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, λίγο πριν το τέλος του β δεκαλέπτου της αναμέτρησης με την Φενέρ την Πέμπτη και πήγε στα αποδυτήρια, αλλά συνέχισε κανονικά στο β μέρος. Μάλιστα ο Σπανούλης ήταν καθοριστικός στο τέλος με καλάθι και ασσίστ στη νίκη επί της Τουρκικής ομάδας.

Όμως οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα στον προσαγωγό, που θα τον κρατήσει σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις 10 ημέρες εκτός. Αυτό σημαίνει ότι πολύ δύσκολα ο Σπανούλης θα προλάβει το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό Superfoods στην πρεμιέρα του β γύρου της Euroleague στις 6/1.

θλάση ο σπανούλης


(Πηγή: FACEBOOK / Olympiacos B.C.)

Στο ματς πάντως πιθανότατα να επιστρέψει ο Γιώργος Πρίντεζης, που ολοκληρώνει την αποθεραπεία του, ενώ ντεμπούτο φυσιολογικά θα κάνει και ο νέος Αμερικανός γκαρντ Ντόμινικ Γουότερς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ