ΣΠΟΡ

NBA: ψήφο στα ελληνικά από τους Μπακς για τον Αντετοκούνμπο

NBA: ψήφο στα ελληνικά από τους Μπακς για τον Αντετοκούνμπο
Reuters / Jeff Hanisch-USA TODAY Sports

Στο Μιλγουόκι συνεχίζεται η τρέλα για την ψηφοφορία του All Star Game και το Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς οι Μπακς ανέβασαν και νέο tweet στα ελληνικά (!) καλώντας τους φιλάθλους να τον ψηφίσουν.

Το ποστάρισμα με την Ελληνική σημαία και τον Αντετοκούνμπο, είχε προκαλέσει αίσθηση τις προηγούμενες ημέρες, όμως οι Μπακς προχώρησαν ακόμη περισσότερο, δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι για αυτούς ο Έλληνας άσσος. Ανέβασαν το ίδιο tweet αλλά πλέον στα Ελληνικά καλούν τους φίλους της ομάδας να το αναπαράγουν, ώστε να μπορέσει ο Giannis να είναι ανάμεσα στους "εκλεκτούς" της γιορτής του NBA.

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι Μπακς γράφουν στα Ελληνικά για τον Αντετοκούνμπο, σίγουρα όμως προκαλεί μεγάλη αίσθηση η ενέργειά τους.

Super Giannis, ήττα στη Μινεζότα

Στο παρκέ ο Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι στα γνωστά του στάνταρ, όμως οι Μπακς έχασαν με 116-99 στην παγωμένη Μινεζότα, αφού δεν λειτούργησε καθόλου η άμυνα τους, όπως παραδέχθηκε και ο Τζέισον Κιντ. Ο Greek Freak είχε 25 πόντους (11/14 δ., 3/4 β), 7 ρ., 5 ασ., και από 1 κλέψιμο και κόψιμο, και ο Τζαμπάρι Πάρκερ άλλους 20 που όμως δεν ήταν αρκετοί, αφού κανείς από τους άλλους παίκτες δεν ξεπέρασε τους 12.

Με ρεκόρ 15-16 έπεσαν πλέον στην 9η θέση της Ανατολής, και επόμενο παιχνίδι των Μπακς είναι ξημερώματα Κυριακής (02.00) στο Σικάγο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ