ΣΠΟΡ

NBA: διέλυσαν το Σικάγο ο Αντετκούνμπο και οι Μπακς

NBA: διέλυσαν το Σικάγο ο Αντετκούνμπο και οι Μπακς
Reuters / Benny Sieu-USA TODAY Sports

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχαιρέτησε το 2016 με μια ακόμη τρομερή εμφάνιση στο Σικάγο, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 116-96 επί των Μπουλς στην τελευταία αγωνιστική του NBA.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν σε καταπληκτική κατάσταση για μια ακόμη φορά σκοράροντας 35 πόντους (13/19 2π., 1/1 3π., 8/11 β.), μάζεψε 9 ριμπάουντς, είχε 7 ασ., 7 κοψ. και 2 κλεψ. σε 40 λεπτά, που αγωνίστηκε στο παρκέ του United Center. δεν ήταν όμως μόνος του, αφού και ο Τζαμπάρι Πάρκερ έβαλε 27, ενώ ο Μάλκομ Μπρόγκντον έκανε το πρώτο triple double της καριέρας του με 15 πόντους, 11 ριμπ., και 12 ασσ.

Αυτή την φορά τα "ελάφια" έδειξαν και χαρακτήρα, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 51-49, αλλά κατάφεραν στα δύο τελευταία 12λεπτα να πάρουν τη νίκη.

Τον Μπρόγκντον περίμενε στα αποδυτήρια ένα μεγαλοπρεπέστατο μπουγέλο από τους συμπαίκτες του για το triple double που έκανε.

Μίνι μπουγέλο όμως είχε και για τον "καυτό Giannis" την ώρα που έκανε δηλώσεις στο παρκέ, αφού νωρίτερα οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον "σβήσουν", κάνοντας αέρα με μία πετσέτα.

"Προσπαθώ να παίζω πάντα δυνατά και στην άμυνα. Υποστήκαμε μια βαριά ήττα στη Μινεζότα και ήθελα να αντιδράσουμε. Είναι ωραία όταν κερδίζεις. Ήταν πολύ καλό που τελειώσαμε τη χρονιά με νίκη εκτός έδρας. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα και να δούμε το επόμενο ματς. Είμαι εύστοχος γιατί νιώθω καλά, οι συμπαίκτες μου δίνουν αυτοπεποίθηση και προσπαθώ να είμαι επιθετικός" ήταν κάποια από τα λόγια του στον ρεπόρτερ του FOX Sports Wisconsin. Tο καλύτερο δώρο όμως περίμενε τον Αντετοκούνμπο αργότερα, στην αλλαγή του χρόνου: ένα φιλί από την "καλή του" Mariah για το Καλή Χρονιά.

https://www.instagram.com/p/p

Το Μιλγουόκι με ρεκόρ 16-16 ανέβηκε πάλι στην 7η θέση της Ανατολής, ενώ επόμενο παιχνιδι είναι με τους Οκλαχόμα Σίτυ Θάντερ, ξημερώματα Τρίτης (02.00) μπροστά στο κοινό τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ