ΣΠΟΡ

NBA: οι Μπακς του Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Θάντερ

NBA: οι Μπακς του Αντετοκούνμπο κέρδισαν τους Θάντερ
Instagram / @bucks

Με έναν εκπληκτικό και πάλι Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς κέρδισαν τους Οκλαχόμα Θάντερ του Ράσελ Γουέστμπρουκ κάνοντας ένα ακόμη βήμα για την είσοδο τους στα play-off του NBA.

Ο Αντετοκούνμπο έκανε μία αρχηγική εμφάνιση όντας πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του Μιλγουόκι, αναγκάζοντας ακόμη και τον Τζέισον Κιντ να υποκλιθεί στο ταλέντο του και να αναγνωρίσει ότι είναι ένας σταρ του NBA: "Ασχολούμαστε σε κάθε αγώνα, σε μόνιμη βάση, με το τι κάνει και αυτό είναι που συμβαίνει με τους σταρς".

bucks thunder2


(Πηγή: Instagram / @bucks)

Ο Giannis είχε έναν ακόμη λόγο να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση, αφού απέναντι του ήταν ένας από τους κορυφαίους της λίγκας. ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε μεν 30 πόντους, αλλά με κακά ποσοστά. Παρότι το μαρκάρισμα του είχε τις περισσότερες φορές ο Τόνι Σνέλ, στον οποίο απέδωσε τα εύσημα και ο Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σταρ πρόλαβε να μας προσφέρει μια φάση για χάι-λάιτ με το κόψιμο σε προσπάθειά του σταρ των Θάντερ.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Greek Freak ήταν εύστοχος και πάλι από όλα τα σημεία του γηπέδου, είτε με σουτ, είτε με μπασίματα, σκοράροντας ακόμη και ... πίσω από το ταμπλό!

https://www.instagram.com/p/p

Στο φινάλε του αγώνα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι της Οκλαχόμα και πάνω από τον γιο του Άρβιντας Σαμπόνις.

https://www.instagram.com/p/p

Ο Giannis έκανε double double με 26 πόντους (1/3 3π., 10/19 2π., 5/10 β.), 10 ρ., 5 ασσ., 1 κλ. και 1 κοψ. σε 41 αγωνιστικά λεπτά, που έκανε μόλις 1 λάθος.

Το Μιλγουόκι πήρε τη νίκη στο τέλος με το σκορ στο 94-94, αφού έβαλε ένα καλάθι με τον Χένσον από ασσίστ του Αντετοκούνμπο και 2 βολές με τον Μπρόγκτον, και έβγαλε τις αντίστοιχες άμυνες. Έφτασε το ρεκόρ του στο 17-16 (6η θέση) και επόμενο ματς είναι στη Νέα Υόρκη, ξημέρώματα Πέμπτης (02.30) με τους Νικς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ